Ultimate magazine theme for WordPress.

Андрей Арнаудов призна: Падам си по плоски жени!

1

- Advertisement -

Телевизионерът Андрей Арнаудов направи признание, с което срази много от елитните плейбои у нас.

Според думите на водещия и продуцент на „Фермата” той харесва жени с малки и стегнати гърди. За разлика от много от своите авери, с които преди години обикаляха нощните заведения, Арнаудов заглеждал все плоските жени. Окото му хващали дори такива, които били „ухапани от комар” . А тези, които били щедро надарени от съдбата или от естетичната хирургия, рядко можели да се похвалят с внимание от негова страна.

Очилаткото споделя и доста куриозен епизoд от живота си. Преди години се срещал с девойка изцяло по него вкус. Включително и по размер на чашка на сутиен. След като не се били виждали около седмица, Андрей останал шашардисан. Тя се появи с гърди, наподобяващи футболни топки.

„Това уби всичко мъжко в мен!”, разкрива водещият. За много мъже този размер може и да е впечатляващ, завърши темата Андрей, прехвърляйки топката към колегата си Иван.

На свой ред, Христов запази мълчание в заформилата се дискусия около размера, чашките, силиконите и формите.

Всички тези размисли около женските прелести бяха продиктувани от коментарите на част от жените от фермата как и колко кубика ще си сложат след края на риалитито.

1 Коментар
  1. Изи мееен! казва

    Когато си бил смотаничък до 20-тата си годишнина,но след това изведнъж „прогледнеш“ ,вкусовете към жените и неадекватно коментиране на Македонският въпрос са единствените теми които можеш да подхванеш…..
    Знаем че се имаш за много умен Андрейчо,но умните не друсат денонощно и не се женят за жени с много неясно минало….
    Всъщност доста ясно минало,но ти няма как да го знаеш,защото си оставаш смотльото от 7мо училище….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече