Ultimate magazine theme for WordPress.

Пълен погром! Едва 2000 човека си платиха да гледат телевизията на Слави

0

- Advertisement -

Слави Трифонов може да отбележи един от най-сериозните си провали, откакто е на екран.

Абонаментът от 78 стотинки месечно, който той поиска за кабеларката си, отказа мнозина да я гледат. И така за период от малко над месец в касата на медията са постъпили таксите на едва 2018 абонати, разказват хора от кухнята.

Груба сметка показва, че това са едва 1574 лева, с които Слави няма как да плати заплатата дори на един от своите служители.

Според предварителните сметки на Евгени Димитров, който се изявява като изпълнителен директор на медията, верните фенове на „7/8 ТВ” са близо 10 000. Ако всички те се бяха абонирали да гледат канала на Слави, това би било добър стимул на екипа да продължи да работи.

Да, ама не. Хората са много по-малко, съответно и парите.

Никой от хората на Дългия не очаквал подобен погром. Всички се надявали на добър старт и още по-добро бъдеще.

Фейсбук страницата на предаването непрекъснато бълва рекламни материали. А администраторите й не спират да търсят одобрението на аудиторията за публицистичните предавания.

Допълнителен шамар върху Трифонов нанесло и поведението на емигрантите. Повечето от тях смятали, че за тях излъчването ще остане безплатно. Секирата обаче важала и за тях. Така много от българите зад граница просто спрели да гледат Дългия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече