Ultimate magazine theme for WordPress.

Малкият Бахаров – готов за деца! Половинката му обаче се дърпа

0

- Advertisement -

Явор Бахаров откровено признава, че вече е узрял да бъде родител. Все по-често се заглежда по двойки с малки деца и си мисли какво ли щеше да е ако и в неговия дом звучи детски глас.

Не на същото мнение обаче е половинката на Явор. Актрисата Рая Пеева, с която той има връзка от няколко години, е на вълна кариера. Според техни близки тя няма никакво намерение да се затвори у дома и да сменя памперси. Това, което я вълнува, е професионалната й кариера.

Получила доза слава с участието си в един от най-хитовите родни сериали, Рая е на мнение, че сега й е момента да покорява върхове. Към днешна дата красивата блондинка се подвизава като водеща в „Преди обед”. Макар и екранното й време да не е много, тя го смята за истинско израстване. И няма как да замени тази крачка напред в кариерата с мляко, колики и биберони.

„Аз му казах, че скоро няма да стане!”, коментира темата за бебето Пеева в своя телевизионна изява. И допълва, че разбира Явор – той вече е на 35 години и има нужда да види свое малко копие.

Но 30-годишната му половинка е на друга вълна.

Участието си в „Преди обед” определя като нещо много сериозно. Опора в професионален план. Според думите й първо иска да се наложи в телевизията и да се чувства здраво вкопчила се в занаята. А след това ще мисли за бременност, семейство и деца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече