Ultimate magazine theme for WordPress.

Наум Шопов-младши щял да повтаря четвърти клас (Бил доста пълничък)

0

- Advertisement -

Наум Шопов – младши взе медицинска диплома с отличие преди две години, но невинаги учението му е вървяло така добре. Актьорът от „Откраднат живот” за малко щял да повтаря четвърти клас, защото не се справял добре с усвояването на езика иврит. Екранният д-р Борис Тасев е завършил т.нар. „еврейско училище”, което се води сред елитните в столицата.

В 134 СУ „Димчо Дебелянов” изучването на иврит е задължително. На Наум обаче този език хич не му се отдавал и днес знае само елементарни изрази и думи. Той признава, че в четвърти клас толкова го закъсал, че го заплашвало повтаряне на годината. Наложило се цяло лято да взема допълнителни уроци, за да премине в пети клас.


Подобни премеждия младият актьор имал и в гимназиалния етап. Тогава пък  недостатъчни се оказали знанията му по биология и отново трябвало да учи през лятната ваканция, за да не повтаря годината. Това обаче оказало положителен ефект върху Шопов, който така се запалил по предмета, че решил да следва медицина.


Наум имал и други приятни преживявания в училище. Там срещнал настоящата си половинка Теа Минкова, която обаче била в по-горен глас. По това време двамата нямали много допирни точки, а любовната им история започнала след завършването им, пише „Уикенд“.


Екранният д-р Тасев е признавал, че като тийнейджър бил пухкав и не особено симпатичен, затова Теа не му обръщала внимание. Актьорът и дипломиран лекар е показвал снимки от юношеските си години и разликата със сегашната му визия е очевидна. От закръглено хлапе той се е превърнал в атлетет и фитнес експерт. „Ще ви споделя само едно – човек сам избира по кой път да поеме. На каквато и възраст да сте сега, постарайте се да направите така, че след 10 години да бъдете горди със себе си!”, посъветва Наум почитателите си.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече