Ultimate magazine theme for WordPress.

Признанието на Фънки: Крадях краставици!

0

- Advertisement -

Музикантът Димитър Ковачев, който е известен по-скоро като Фънки, не пропуска поле за изява. Заради обстоятелството, че е доста цапнат в устата и че изглежда на моменти гротескно, той често е канен в различни предавания. Причината е повече от ясна – внася колорит.

Една от най-продължителните му роли в последно време е в „Като две капки вода”, където се подвизава като жури. Ръси бисери и закачки, наред с водещите.

Тази неделя в „Папараци – ново 20” сменя ролята. Фънки гостува на Мария Игнатова и разказва интересни детайли от личния си и професионален живот.

 Сред комичните епизодите от детските си години, на които се спира, са тези за кражбите. С аверите му редовно свивали краставици, редом със светлоотразители на коли. Резултатът винаги бил един и същ – як пердах.

Но това никак не ги спирало.

В същия комичен дух Ковачев се прехвърля и в годините си на зрял човек. Пак с шега разказва за времето, в което се подвизавал като музикален продуцент. Сред най-забавните разкази е този за Шаде. По време на концерта си в Арена Армеец легендарната певица поискала специална бяла стая. Но не за усамотение и отмора, а за болонката си. кучето изпадало в истерия, ако не било в обичайната си бяла среда.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече