Ultimate magazine theme for WordPress.

Явор Бахаров надхитри системата! Ще избяга ли от присъдата?

0

- Advertisement -

Оказва се, че пропуск в документацията може да спаси Явор Бахаров от присъда. Става дума за бланка без подпис, която фигурира в документацията по делото срещу него в Районния съд в Разлог.

Ще припомним, че актьорът беше заловен да шофира пиян и надрусан в Банско. Тогава срещу него стартира съдебен процес, който се точи вече много време.

На не едно от заседанията по делото Бахаров предпочете да не се яви. На другите същото правеше адвоката му. Това удължи процеса още повече. Едва на последното заседание стана ясно, че решение по делото ще има с или без присъствието на една от страните.

Явно това е накарало Явор все пак да се появи в съда в Разлог. Но адвокатът му приложи нови схеми с цел да отърве клиента си. Първо пледира, че бланката на медицинското на Бахаров е стара. След това – че Явор не я е подписал.

На разпит се яви и вещото лице, готвило експертизата. Химичката Росица Коевска на няколко пъти потвърди, че промилите алкохол в кръвта на Бахаров са били 1,42.

Това обаче не обезсърчи адвоката на актьора. Защитникът продължи с това, че Бахаров неправомерно е бил разпитван от инспектор, а не от разследващ полицай.

С подобни хватки адвокатът цели да си свърши работата. А именно – да изкара клиента си невинен. Дали обаче ще успее да надхитри системата, ще стане ясно в скоро време.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече