Ultimate magazine theme for WordPress.

Иван Манчев проговори: как се е решил на развод, на още деца, на нова връзка!

0

- Advertisement -

Иван Манчев е сочен за един от най-добрите кулинари у нас.

Известен е обаче не само с уменията си с ножа и лъжицата, а и с любовните си трепети. Те често стават обществено достояние и предизвикват различни коментари и реакции.

Именно за да сложи край на спекулациите около това какво се случва в личния му живот, Манчев седна в стола на госта в „Неделята на Нова”.

Пред водещия Шеф Манчев разказа за живота си с Марина. Със съпругата си той прекарал 18 години. Отгледали две прекрасни деца. Често били сочени като двойка за пример.

Славата на готвача обаче му изиграла лоша шега в личен план. Марина често го ревнувала и малко по малко любовта изчезнала.

Трудно Манчев се решил на развод. Обстоятелството, че децата им вече били пораснали, до някъде му помогнало.

Следващата жена в живота му – Цвети – била коренно различна от него. Тя интроверт, той екстроверт. Събра ли се за кратко, създали дете, но пътищата им се разделили.

Настоящата – Ива – не е любов от пръв поглед. Тя е майка на момичето, с което големият му син Христо има връзка. Въпреки нетипичната ситуация, Манчев твърди, че ще е щастлив. Харесва я много и се чувства добре, допълва кулинаря. И слага край на спекулациите за личния си живот.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече