Ultimate magazine theme for WordPress.

Иван Манчев проговори: как се е решил на развод, на още деца, на нова връзка!

0

- Advertisement -

Иван Манчев е сочен за един от най-добрите кулинари у нас.

Известен е обаче не само с уменията си с ножа и лъжицата, а и с любовните си трепети. Те често стават обществено достояние и предизвикват различни коментари и реакции.

Именно за да сложи край на спекулациите около това какво се случва в личния му живот, Манчев седна в стола на госта в „Неделята на Нова”.

Пред водещия Шеф Манчев разказа за живота си с Марина. Със съпругата си той прекарал 18 години. Отгледали две прекрасни деца. Често били сочени като двойка за пример.

Славата на готвача обаче му изиграла лоша шега в личен план. Марина често го ревнувала и малко по малко любовта изчезнала.

Трудно Манчев се решил на развод. Обстоятелството, че децата им вече били пораснали, до някъде му помогнало.

Следващата жена в живота му – Цвети – била коренно различна от него. Тя интроверт, той екстроверт. Събра ли се за кратко, създали дете, но пътищата им се разделили.

Настоящата – Ива – не е любов от пръв поглед. Тя е майка на момичето, с което големият му син Христо има връзка. Въпреки нетипичната ситуация, Манчев твърди, че ще е щастлив. Харесва я много и се чувства добре, допълва кулинаря. И слага край на спекулациите за личния си живот.

Прегледана: 53333

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече