Ultimate magazine theme for WordPress.

2 години след загубата на любимата Юксел Кадриев потъна във вярата

0

- Advertisement -

Наскоро се навършиха 2 години от смъртта на последната любов на Юксел Кадриев. Точно преди толкова време коварна болест отне любимата жена на водещия. И макар че времето лекува, той все още не е успял да преодолее загубата й, коментират близки.

Диди Янчева почина от рак, след като води дълга и неравностойна битка с болестта. Юксел беше неотлъчно до нея до последния й ден. А когато тя си тръгна, той се затвори в себе си, допълват запознати.

И продължава да си задава въпроса „Защо?”.

Все по-често Кадриев може да бъде видян в катедралата „Александър Невски”. Той мълчаливо пали свещ и търси смирение.

По всякакъв начин новинарят се опитва да избяга от суетата на ежедневието. Много рядко приема покани за мероприятия и срещи. Предпочита да е сам, у дома, да си спомня хубавите моменти от предишния живот. Животът преди болестта да му е отнела любимата.

И въпреки че отминаха 2 години от тъжния момент, Юксел все още не желае да говори с никого за загубата. Той се е затворил в себе си преживява всичко отново и отново. Единственото му упование е вярата, към която той се е обърнал с цялото си сърце.

А трогателното послание, с което отбеляза тъжната дата в личния си профил, беше първи път, в който той вдига завесата в душата си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече