Ultimate magazine theme for WordPress.

Липсата на Наум Шопов онлайн стресна фенките

0

- Advertisement -

След участието си в хитовия сериал „Откраднат живот” актьорът Наум Шопов-младши се възползва от бързата слава. Натрупа голям брой последователи в социалните мрежи. И редовно ги обгрижва, качвайки снимки, видеа и публикации от личното си и професионално ежедневие.

Именно заради това липсата му онлайн накара мнозина да се затормозят да не би черни облаци да са надвиснали над главата на сексапилния актьор. Някои дори започнаха да чертаят черни схеми, че се е заразил с корона вирус или че лекува лична драма.

Истината се оказа обаче коренно различна. Причината младият Шопов да изчезне от виртуалния небосклон е ангажимент, свързан с нов проект.

Нямам време нито за снимки, нито за съобщения., пише Наум. И допълва, че всички, които се интересуват от него, съвсем скоро ще разберат какво точно го е откъснало от феновете му за толкова дълго време.

Чаровният актьор дава и конкретна дата, на която ще вдигне завесата. Става дума за четвърти октомври и нито ден по-рано. Не дава подробности нито за това какъв вид е новото му начинание, нито дали си сътрудничи с друго популярно лице при реализацията му.

Макар и оскъдно, инфото е достатъчно, за да си отдъхнат фенките, че нищо фатално не се е случило с техния любимец.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече