Ultimate magazine theme for WordPress.

Ицо Стоте Манекенки с тежък инсулт! Борят се за живота му!

0

- Advertisement -

Известният столичен плейбой Христо Сираков, по-познат като Ицо Стоте Манекенки, е в тежко здравословно състояние. Получил е тежък инсулт.

В момента 62-годишният бизнесмен е настанен в болница в София, където му е извършена изключително сложна и продължителна операция.

Според информация на Агенция „ПИК” в началото на седмицата Сираков се почувствал зле. Веднага бил приет за лечение. Оказало се, че е наложителна хирургическа интервенция и то възможно най-скоро.

Не се съобщава в коя болница е настанен за лечение и кой е лекарят, който е извършил операцията.

Това, което се знае на този етап, гласи, че състоянието му е тежко. Христо Сираков буквално се бори за живота си, като само времето ще покаже как ще се развият събитията.

„Господ го обича, дано му помогне и този път!”, молят се в обкръжението на плейбоя и се надяват съвсем скоро да дойде добрата вест, че е прескочил трапа.

Ще припомним, че в дните непосредствено преди влошаване на здравословното му състояние, Сираков заедно с Любен Дилов-син и Борис Гълъбов подготвяха новото издание на „Мис Плеймейт”.

Дали напрежението покрай ангажиментите е дошло повече на 62-годишния бохем, или здравето му е било разклатено и преди това, не може да се коментира със сигурност. Но надеждите са Ицо да се възстанови, допълват близки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече