Ultimate magazine theme for WordPress.

Ицо Стоте Манекенки с тежък инсулт! Борят се за живота му!

0

- Advertisement -

Известният столичен плейбой Христо Сираков, по-познат като Ицо Стоте Манекенки, е в тежко здравословно състояние. Получил е тежък инсулт.

В момента 62-годишният бизнесмен е настанен в болница в София, където му е извършена изключително сложна и продължителна операция.

Според информация на Агенция „ПИК” в началото на седмицата Сираков се почувствал зле. Веднага бил приет за лечение. Оказало се, че е наложителна хирургическа интервенция и то възможно най-скоро.

Не се съобщава в коя болница е настанен за лечение и кой е лекарят, който е извършил операцията.

Това, което се знае на този етап, гласи, че състоянието му е тежко. Христо Сираков буквално се бори за живота си, като само времето ще покаже как ще се развият събитията.

„Господ го обича, дано му помогне и този път!”, молят се в обкръжението на плейбоя и се надяват съвсем скоро да дойде добрата вест, че е прескочил трапа.

Ще припомним, че в дните непосредствено преди влошаване на здравословното му състояние, Сираков заедно с Любен Дилов-син и Борис Гълъбов подготвяха новото издание на „Мис Плеймейт”.

Дали напрежението покрай ангажиментите е дошло повече на 62-годишния бохем, или здравето му е било разклатено и преди това, не може да се коментира със сигурност. Но надеждите са Ицо да се възстанови, допълват близки.

Прегледана: 28906

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече