Ultimate magazine theme for WordPress.

От купон DJ Дамян директно замина в Спешното. Натърти се зверски!

0

- Advertisement -

DJ Дамян пострадал сериозно по време на свое участие в Казанлък.

Според изнесената информация музикантът пострадал в нощно заведение, докато пеел и танцувал измежду масите. Явно след неправилна стъпка, тежестта на тялото му го подвела и той се строполил измежду публиката.

И въпреки че се изправил бързо и направил всичко възможно, за да прикрие болката, пострадал сериозно. Това го накарало непосредствено след участието да замине в Спешна помощ в града.

Според свидетели реално малцина разбрали за инцидента. DJ Дамян направил зверско усилие и довършил парчето, което го довело до инцидента. След това така подредил програмата, все едно било замислено колегата му зад пулта да поеме. А той останал в страни, без да издава, че умира от болка.

В Спешното направили необходимото, за да го върнат на крака бързо. Съветите, които медиците дали, били да почива възможно най-дълго. Но музикантът така и не се слушал в тях и скоро след инцидента отново бил на сцената.

Фенове, които все пак разбрали какво се е случило с любимеца им, искрено го поздравяваха за това, че не се опитал да направи сензация от инцидента. А се постарал до последно да прикрие болката и да не развали вечерта на нито един от забавляващите се. Едва след края на купона той си позволил да обърне внимание и на себе си, поздравяват го музикалните маниаци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече