Ultimate magazine theme for WordPress.

Благой Георгиев на синджир. Има вечерен час!

0

- Advertisement -

Златка Райкова драстично е ограничила личния живот на половинката си, пише в. „България днес”.

Според запознати Благой Георгиев е вързан на толкова здраво въже, че не само следва блондинката по петите като кученце. В редките случаи, в които все пак излезе навън без Златка, той трябва да се е прибрал най-късно до 20:00 часа.

Всички тези обстоятелства от личния живот на известната двойка се потвърждават и от самата Райкова. Затова, че Джизъса трябва да си е у дома рано-рано, тя заговори във връзка със слуховете, че зад една от маските в „Маскираният певец” се крие именно футболиста.

Е няма как да е така, категорична е Златка, защото всяка вечер Благо си е у дома за вечеря. Двамата сядат заедно на масата и заедно стават. Няма как и кога Георгиев да обикаля по участия и представения.

Заради огромния интерес, на който се радва връзката им, Златка не се спира да споделя инфо какво и къде правят. Напротив, няма нещо, от което плеймейтката да не се опита да направи сензация. Като се почне от подаръци за годишнина, през червени конци против уроки, та до това какво е готвила снощи за вечеря и какво са гледали двамата, хванати ръце за ръце.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече