Ultimate magazine theme for WordPress.

Теди Москов на 60: Окончателно излязох от пубертета!

0

- Advertisement -

В навечерието на 60-годишнината си Теди Москов се срещна с репортер на в. „Уикенд”, за да разкаже  как се е променил живота му през последните десетилетия.

С познатото чувство за хумор режисьорът разказва за това, което му се е случило от стъпването зад сцената до днес. С усмивка се сеща за изминалите рождени дни и за това, през което е преминал. За да се превърне в знаковото име, което ще помнят няколко поколения.

На въпрос как ще посрещне 60-годишнината Теди споделя:

С прожекция за приятели на любим стар филм и на VHS видео на старо мое представление, което не искам да се забрави. И за което да проверя, дали впечатлява някого другиго, освен мен, и дали на участниците в него ще им е приятно да се видят на екран. На тия, които им е приятно – торта и вино! На тия които не им е – бисквита и студена вода!”, шеговито разказва Москов.

И допълва, че един от най-знаковите му рождени дни е бил, когато е навършвал 37. Тогава е поставил пиесата „Майстора и Маргарита”. Към днешна дата го определя като недомислен ход, защото хората не знаели дали да го поздравяват за личния празник, или за творческия успех.

Това, за което е сигурен от позицията на близо 60-годишен, Теди твърди, че е едно – вече окончателно е излязъл от пубертета. А дали с него лесно се живее – младеж или възрастен, може да отговори най-точно жена му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече