Ultimate magazine theme for WordPress.

Васил Найденов на 70: В нашата професия е важно да си търсен!

0

- Advertisement -

Емблемата на сцената у нас Васил Найденов навършва 70 години в началото на следващия месец.

По повод юбилея си той дава обширно интервю за в. „Уикенд”, в което разказва как протича ежедневието му и как се развива професионалния му живот:

„Все съм на колела, все съм по участия и концерти. Това е част от занаята. В нашата професия е важно да си търсен. Ако е така, значи онова, което правиш, има смисъл… Животът ми минава в срещи с много хора, през няколко вечери съм на показ. От тази гледна точка на рождени и именни дни избягвам да бъда с голяма компания. Юбилеят си е мой личен празник и не ми се иска да има грандиозно празненство. Възможно е дори да бъда някъде в чужбина точно тогава.”, разказва Найденов.

И допълва, че за 70 години човек няма как да не се промени. За себе си усеща, че с годините е започнал по-бързо да взима решения. За сметка на това и тежи повече на мястото си.

„Преди бях много експанзивен, а вече гледам да забавям малко нещата. И без това темпото ми на работа е доста забързано, дори непривично за годините ми. По света колегите на моята възраст не пътуват така често като мен. Аз открай време съм свикнал да работя на пълни обороти.”, допълва легендата и завършва, че професията, която е избрал е хубава, но не е лека.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече