Ultimate magazine theme for WordPress.

СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ за Къванч Татлъту (Екранният Кадир Адалъ потърси помощ от прокуратурата)

0

- Advertisement -

Къванч Татлъту и жена му живеят в кошмар от няколко седмици насам. Психично болен турчин редовно отправя заплахи към съпрузите и по пощата, и в профилите им в социалната мрежа. Маниакът се кълне, че ще ги накаже със смърт и изнасилване, защото са виновни за раздялата му с Хазар Ергючлю.

Името на душманина е Синан Алтънташ. Красавицата от „Север Юг”, „Висше общество” и „Кварталът на богатите” никога не е била интимна с него, макар той да твърди противното. „Дори не познавам този човек”, категорична е Хазар.


„Ще изнасиля и убия съпругата ти, а теб ще те превърна в мое куче преди да тегля ножа” – гласи една от заплахите на психаря към турския Брад Пит. Притеснени от заканите, Татлъту и половинката му Башак Дизер подали жалба в полицията в началото на август и ченгетата издали ограничителна заповед на Алтънташ.

Той бил предупреден, че ако в следващия един месец доближи актьора, жена му или дори пощенската им кутия, ще бъде тикнат зад решетки. Синан обаче не се вразумил и продължил да стресира семейството. Тези дни Къванч отново се оплакал, но вече в прокуратурата. Артистът настоял обвинението да издейства принудително настаняване в лудница за младежа, който го подлага на ежедневен мъчителен тормоз.


Според роднините на Алтънташ, той бил кротък допреди половин година. Дори не пиел лекарства за лудост – поведението му не налагало медикаментозна терапия. „Стана му нещо, когато избухна пандемията. Сякаш изведнъж превъртя и вече не е човекът, когото познаваме. Извинявам се на Къванч за неудобствата, които му причинява синът ми и го моля да прояви разбиране. Нека оттегли жалбите си, за да не вкарат момчето ми в затвора. Аз пък обещавам да уговоря Синан да се лекува”, обяви тези дни майката на психично болния мъж.


Заплахите от „гаджето на Хазар Ергючлю” не са единствената голяма неприятност за Татлъту през 2020-а. По-рано през годината той се разболя от бронхопневмония и имаше съмнения, че е пипнал коронавирус. „Ужасът, който изживях тогава, не го пожелавам и на най-големия си враг. Страхувах се, че Ковид-19 унищожава тялото ми отвътре и няма да мога да оцелея. За щастие докторите бързо ме успокоиха, че не съм заразен с китайския грип”, сподели наскоро в интервю екранният Кадир Адалъ от „Ирония на съдбата”.      

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече