Ultimate magazine theme for WordPress.

Николаос Цитиридис пусна мустак като Али Ръза

0

- Advertisement -

Николаос Цитиридис пусна мустак. Показа го преди дни във фейсбук профила си, където сподели видео, за да напомни за завръщането на шоуто си в ефира на Би Ти Ви на 7 септември. Николаос предизвика истински фурор с нестандартната за възрастта си визия. Ако беше малко по-пълен и възрастен, може би щеше да прилича на Али Ръза, легендарният герой от турския сериал „Листопад”, и също култов образ в социалните мрежи. Ако пък бе само по-възрастен, вероятно щеше да прилича на Стив Мартин в ролята му на Розовата пантера.

В краткото си видео, снимано на обществено място, водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис” и изявен комик, който се занимава със стендъп комедия преди да избере кариера в телевизията, обяви няколко важни неща. Цитиридката, както е популярен във фейсбук, обясни тънкото, но добре оформено, окосмение над горната си устна. Водещият разясни как го възприемат хората с новата визия. Прикани почитателите си да предлагат гости за следващия сезон на шоуто и покрай това направи препратка към предшественика си Слави Трифонов. И по-точно към възрастта му, което не е за първи път. Не може да се каже и, че с нищо не е предизвикано, тъй като преди време Слави бе доста критичен към шоуто на младия си колега и представянето му.


Ако се чудите какъв е този мустак, продуцентите също се чудят. Казаха ми, че трябва да променим концепцията за предаването и да изглеждам някак си по-зрял за зрителя. И им казах: „Имам решението, което ви трябва”. Девствен мустак на 26-годишен човек. Гледат ли ме странно хората? Точно така. Но няма значение. Важното е, че на 7 септември, с или без този мустак, ще се видим заедно с вас”, обяви Николаос Цитиридис във видеото си. Той прикани почитателите си да дават предложения за гости, които искат да видят в шоуто, в коментар към поста му. Има само едно условие – да не предлагат Слави Трифонов. „Не пишете Слави Трифонов. Това е остаряло вече. Слави, не шегата. Шегата може”, заяви Николаос Цитиридис.


Младият водещ явно още не може да загърби хапливите изказвания на Трифонов по негов адрес. Николаос не за първи път засяга темата. Направи го и при своя медийна изява неотдавна, с което създаде впечатлението, че се е засегнал от думите на Слави. Цитиридката се дразни и на продължаващите сравнения с предшественика му. Смята, че няма база за сравнение, макар че има някои общи точки в биографията му. Слави е бил с дълга коса като млад. Николаос – също, както и до 25-годишна възраст е имал обеци на двете уши. Днес и двамата са с голи глави и не носят обеци. Другото общо помежду им е музиката, което е малко пресилено. Все пак Николаос е свирел на барабани в училищна банда. Музикалната кариера на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” едва ли има нужда от коментар. „Няма място за сравнение в подхода ни със Слави при интервютата или в самия визуален облик на двете предавания”, споделял е Николаос. Той е обяснявал сравненията на зрителите с това, че са гледали едно и също нещо в продължение на 20 години. След няколко сезона тези опити ще спрат, изтъквал е младият водещ. И с това изясни амбициите си да се задържи в ефира на Би Ти Ви. „Но това е някаква тежест, багаж, който си нося… Усещах го в началото, усещам го и сега”, казвал е той. Сравнения чувал дори и в ежедневието си. „Да кажеш „новият Слави”, по бих разбрал, ама тогава ще се наложи да си правя и партия”, казвал е Цитиридис, като е допълвал с представата всеки нов водещ да си прави партия.


Препратката вероятно се дължи на острата критика, която Слави Трифонов отправи към Николаос и шоуто му преди време. „Мисля, че е голяма глупост да пунтираш шоуто и като знаци, и като същото студио. Мисля, че човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад… Големите водещи в САЩ стартират над 40-годишни. Аз съм стартирал на 33, беше различна обстановката. Аз имам много добър екип. Мисля, че там няма екип в това шоу, резултатите го показват”, казвал е Слави. Той е изразявал мнението, че шоуто на Николаос „върви на инат, иначе отдавна трябваше да е спряло, защото в него няма нещо, което да бъде и интересно, и като рейтинг, да не говорим за влияние.” „То просто съществува, защото някой от ръководството на Би Ти Ви решил да не се издъни, че е похарчил много пари и сега трябва да се правят на инат и някакво момче там да се прави на водещ”, споделял е Слави.


Този  коментар явно доста е жегнал Николаос, защото при първото си интервю след това не пропусна възможността да се изкаже по темата. „Не сме се срещали досега, но зная, че няколко пъти си е позволявал да говори неща за мен в публичното пространство. Неща, които аз не бих изрекъл за човек, когото не познавам… Като го видя, бих му казал: „Какво става, чиче?”. Само това – и ще видя как ще реагира. Ако е пичага, ще ми каже: „Какво става, келеш?”. Ще има някакъв пинг-понг. Не зная обаче дали егото би му позволило това”.

Източник: „Уикенд“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече