Ultimate magazine theme for WordPress.

Мариана Векилска: Слави Трифонов МЕ СПАСИ!

0

- Advertisement -

Скоро след като се върна от Брюксел Мариана Векилска отново попадна под светлините на прожекторите. За не се изписа и изговори какво ли не.

Оказа се, обаче, че бившата новинарка няма намерение да се връща на малкия екран. За момента си е намерила нова работа като експерт в Националния военно-исторически музей.

Работата там е доста по-спокойна. Няма го стресът и емоциите, на които е свикнала в предишното си ежедневие.

В интервю за в. „Уикенд” Векилска разказва различни перипети, през които е преминала по време на професионалния си път. Оказва се, че дори животът й е бил в опасност. И само късметът и познанствата са я спасили. Ето какво разказва

Животът ми е бил в опасност. Още преди да родя децата си претърпях операция, заради която можех да умра от кръвозагуба. Години по-късно бяхме в Турция и отразявахме протестите срещу Ердоган. Тогава обгазиха тежко екипа ни. Много силен и отровен газ! Чувствах, че съм на ръба и всичко приключва. Беше сериозно положението. Преди време пък направих репортаж за измамник, дошъл в София. Той злоупотребяваше с желанието на хората децата им да бъдат показвани по телевизията – изкарваше на техен гръб пари. Въпросният заплаши, че ще ме залее с киселина. Слава Богу, полицията реагира – по онова време Цветан Цветанов беше начело на МВР. Подкрепа получих и от Слави Трифонов, за което винаги ще съм му благодарна.”, завършва тя.

Прегледана: 62619

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече