Ultimate magazine theme for WordPress.

Мариана Векилска: Слави Трифонов МЕ СПАСИ!

0

- Advertisement -

Скоро след като се върна от Брюксел Мариана Векилска отново попадна под светлините на прожекторите. За не се изписа и изговори какво ли не.

Оказа се, обаче, че бившата новинарка няма намерение да се връща на малкия екран. За момента си е намерила нова работа като експерт в Националния военно-исторически музей.

Работата там е доста по-спокойна. Няма го стресът и емоциите, на които е свикнала в предишното си ежедневие.

В интервю за в. „Уикенд” Векилска разказва различни перипети, през които е преминала по време на професионалния си път. Оказва се, че дори животът й е бил в опасност. И само късметът и познанствата са я спасили. Ето какво разказва

Животът ми е бил в опасност. Още преди да родя децата си претърпях операция, заради която можех да умра от кръвозагуба. Години по-късно бяхме в Турция и отразявахме протестите срещу Ердоган. Тогава обгазиха тежко екипа ни. Много силен и отровен газ! Чувствах, че съм на ръба и всичко приключва. Беше сериозно положението. Преди време пък направих репортаж за измамник, дошъл в София. Той злоупотребяваше с желанието на хората децата им да бъдат показвани по телевизията – изкарваше на техен гръб пари. Въпросният заплаши, че ще ме залее с киселина. Слава Богу, полицията реагира – по онова време Цветан Цветанов беше начело на МВР. Подкрепа получих и от Слави Трифонов, за което винаги ще съм му благодарна.”, завършва тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече