Ultimate magazine theme for WordPress.

Плачков: С Мариана бихме работили на строеж, за да си покрием кредитите

0

- Advertisement -

Времената на пандемия се оказаха най-трудни за актьорите и музикантите у нас. За да се ограничи разпространението на Ковид-19, театрите затвориха, а изпълнителите ни останаха без участия по клубовете.

Така една от най-популярните двойки у нас Мариана Попова и Веселин Плачков останаха без работа. Екранният Левски не крие, че това се е отразило сериозно на семейния бюджет.

„Като всяко семейство и ние имаме кредит, който обслужваме редовно. Изпитваме на моменти затруднения, а в други периоди – не. Случва се да помагаме на наши близки или пък те на нас“, коментира в интервю за „ШОУ“ как с Мариана оцеляват по време на криза.

И добави мъжкарски: „Бих отишъл дори в строителството, без да се съобразявам какви роли съм играл, колко съм висок и колко татуса имам. Отивам и работя, защото най-важно ми е семейството. И Марианка би постъпила по същия начин“.

В момента тя не е особено ангажирана. „Има и участия, но не се занимава само с пеенето. И двамата се грижим за семейния бюджет. Трудно е, но се оправяме“, признава Плачков.

Двамата живеят в Плевен от началото на годината, където актьорът зае пост в отдел „Култура и туризъм“ в Общината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече