Ultimate magazine theme for WordPress.

Енчо Керязов разделен с жена си от 1 година (Вижте какви разкри за раздялата самият артист)

0

- Advertisement -

Цирковият ас Енчо Керязов, който в момента е и заместник-кмет на Ямбол, вче е свободен. Раздялата със съпругата му Дима обаче не е заради водещата Мария Игнатова, както се твърдеше.

Истината е, че Енчо и Дима не живеят заедно от повече от година. Катаклизмите в отношенията им настъпват още в началото на 2019 – долу-горе по това време цирковият артист влиза в политиката.

Докато готви предизборна кампания, цирковият ас се занимава и с развод. След почти 20 години заедно със съпругата му Дима усещат, че вече в семейството им не цари хармония и е по-добре всеки да тръгне по свой път.

„В един момент и двамата осъзнахме, че не се чувстваме щастливи под покрива на дома ни, а нито един от двамата не искаше това да продължава. Не исках да бъда причина за нещастието на жена ми, затова всеки от нас потегли по своя път и определено каквито и промени да настъпват в живота ми през последните години, тази остава най-значима“, признава Керязов.

Така с Дима слагат точка на брака си. Акробатът неведнъж е признавал, че Дима е сред най-важните хора в живота му. Заради него тя се отказва от своята кариера  на цирков артист.

Двамата се запознават през 1997 г. в Шотландия, където тя била въздушна акробатка, а той работел в същия цирк. Цели две години обаче минали, преди да се влюбят. „Любовта ни не беше от пръв поглед, по-скоро бяхме добри приятели. Една година изкарахме постоянно заедно, защото караваните ни бяха една до друга. Споделяхме си за гаджета, много близки бяхме, всичко си казвахме.

На втората година бяхме в един мол в Англия, тя се качи на ескалатора пред мен и аз се влюбих в нея. За мен беше напълно необяснимо. Постоянно мислех само за нея и й предложих да остане при мен. Тя каза, че ако дойда, няма връщане назад. И така се получи“, разказва в интервю за „Галерия“ Керязов.

Женят се през 2000 година в село Ханово на 12 км от Ямбол. Сватбата е в тесен кръг не присъстват роднини и близки, само кумовете. Подписването става набързо и импровизирано. Нямат халки и Енчо взема една назаем от случайно срещнат полицай. С втората халка пък му услужила майка му. Чашите, които им искат от обредния дом, пък са от бензиностанция.

„Сетих се, че при едно зареждане ми бяха подарили две чаши, които бяха тъкмо стъклени и със злато беше изписано 2000 година“, разказва Керязов. Година след сватбата с Дима се ражда и синът им Ангел. Впоследствие се появява и вторият им син Радостин.

Отглеждането и възпитанието на двете момчета падат почти изцяло на плещите на Дима. През последните 19 години тя се занимава предимно с тях, но и помага в кариерата на Керязов. Затова и днес, когато децата са вече достатъчно големи, Дима решава, че е време да обърне внимание и на себе си и своите мечти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече