Ultimate magazine theme for WordPress.

Импресариото на Васко Кеца: Живея селски живот в Гърция!

0

- Advertisement -

Ивайло Манолов е импресарио на Васил Найденов вече близо 30 години. В тази си роля той е част от шоубизнеса у нас. Познава се и контактува с голяма част от артистите от миналото поколение.

В интервю за в. „Уикенд”, което Манолов даде малко след 55-годишнината си, мениджърът разказва какво се случва с него и с близките му по време на карантината.

Разговорът с журналиста е по телефона, защото както всяка година, така и това лято той прекарва летните месеци във вилата си в Гърция.

Със задоволство обяснява, че живее по типичните за южната страна обичаи. Сутрин плува в морето, почива си, коси тревата и сади цветя. Това му доставя истинско удоволствие.

В района, в който притежава имот от около 6-7 години, много туристи няма. Мястото е спокойно и човек може да се наслади без проблеми на красотата на природата.

По време на разказа си Манолов споделя, че не минава ден без да се чуе с Васко Кеца. Двамата разговарят по няколко пъти на ден. А с Богдана Карадочева чуванията по телефона не само, че са ежедневие, но често достигат до 10 разговора всеки ден.

Импресариото се връща назад във времето и разказва, че където и колкото и далече да е бил, той не спирал да поддържа връзка с близките си хора. Така е и към днешна дата, когато чака сцената да отвори, отмаряйки на гръцкия бряг.

Манолов допълва, че като нищо тази година почивката му ще е доста по-дълга. Причината, разбира се, е коронавирус. Участията на музикантите драстично са намалени. А в момента и самият Найденов е под карантина, защото човек от екипа му е положителен.

Именно заради всичко това Манолов не смее да прави планове. А се радва на хубавото време и приказната Гърция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече