Ultimate magazine theme for WordPress.

Георги Стайков шокира: Дарина Павлова му предлагала френски ласки!

0

- Advertisement -

Легендарният актьор Георги Стайков прикова медийното внимание към себе си с признанието, че Дарина Павлова му е предлагала орална любов.

Според думите на актьора, цитирани от в. „Уикенд”, студентските години в НАТФИЗ навремето били изключително разюздан период в живота му. По онова време много от момичета, които учили там и по-късно станали известни, му предлагали секс. Получавал предложения за тройки и други палави занимания, но на повечето отказвал.

Отказал дори на Дарина. Онази Дарина, която по-късно станала Павлова и която в младите години му предлагала орална любов, допълва изданието.

Стайков признава, че не всичко е било табу за него. Имал и много момичета през студентските си години. Колко точно, така и не броил. Но участието му във „Вчера” го направил истински хит сред женската аудитория.

Към днешна дата, на близо 56 години, актьорът живее друг живот. Страда от множествена склероза. Живее и работи в Бургас. Налага му се често да пътува до София, за да държи болестта под контрол.

В момента няма жена в живота си. Компания му прави комшията, както той пояснява. И бърза да се похвали, че за възрастта си изглежда много добре. Връстниците му са побелели и провиснали, а той все още хваща окото. Затова и много жени искат да му правят компания. Но той пази самостоятелността си от 2016 година, когато се развел с последната си жена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече