Ultimate magazine theme for WordPress.

Наследството на Милен Цветков разпали лют спор

0

- Advertisement -

Смъртта на Милен Цветков почерни цяла България.

Близките на журналиста, разбираемо, са най-засегнати.

Но само няколко месеца след трагичната му кончина те обръщат друга страница. Започват делба на наследството му, пише в. „Ретро”.

Според изнесената информация между двете жени, дарили Цветков с наследници, вече са възникнали пререкания.

Майката на Калина – Диана Начева и майката на 8-годишния Боян – Ивета общували изключително напрегнато помежду си в моментите, в които имали общи дела.

Най-често им се налагало да комуникират заради обезщетението, което застрахователна компания трябва да изплати на близките на трагично загиналия Цветков.

Според една от версиите, Диана и дъщеря му Калина не били съгласни да се водят тежки преговори с компанията и да се изисква максимално обезщетение. Ивета пък целяла точно обратното – чрез адвокати да принуди застрахователите да преведат максимално висока сума.

Но има и друга версия, която гласи, че скоро след смъртта на Милен дъщеря му Калина се е свързала с представител на компанията. Поискала е еднолично обезщетение, което е получила директно по представена от нея банкова сметка. Именно поради това сега двете жени не желаели да се водят други дела, за да не излезе наяве преводът.

Докато се разправят за приходите обаче, никой все още не е поел ангажимент към задълженията, които останаха след трагичната кончина. Милен Цветков има ипотечен кредит на свое име, който също се унаследява, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече