Ultimate magazine theme for WordPress.

Папи Ханс лъсна с вдигнат самолет в новото си видео с Азис (СТОП КАДЪР ТУК)

0

- Advertisement -

Случаен гаф или нарочна закачка е натопорченият пакет на Папи Ханс в новото му видео с Азис към песента „Тясно“? Този въпрос си задават фенове и фенки след промото на дългоочакваното парче, видя Mister.bg.

На кадъра Константин Трендафилов е полегнал гол върху леглото, само по боксерки и въпреки затъмнения фон се забелязва вдигнатият му самолет.

Кадърът предизвика бурни реакции – от закачки, свързани мъжката любов и Азис, до подозрения, че слиповете му са пълни с чорапи.

Най-вероятно ефектът е бил умишлено търсен. Точно както е и с избора на дуетен партньор. Изпълнителят на „Кекс“ е платил солидна сума на Азис, за да участва в новото му видео с цел провокация. И ефектът е постигнат.

Над половин милион гледания в YouTube само за 2 дни и близо 2000 коментара (повечето негативни). Парчето вече е на първо място в трендинг класацията на сайта за видео споделяне и няма изгледи скоро да бъде изместено оттам.

И въпреки масовото негодувание от страна на феновете срещу сливането на поп музиката с чалгата, всички са съгласни, че парчето е мелодично и има добър текст.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече