Ultimate magazine theme for WordPress.

Николай Василковски си купил билет за Марс (+Как реагирал на слуховете, че има връзка с Камен Воденичаров)

0

- Advertisement -

Николай Василковски, който винаги с ведра усмивка съобщава прогнозата за времето в ефира на Нова тв, не е никак амбициозен. Журналистът, завършил „Икономика” в Свищовския университет, но няма един работен ден в сферата, се чувства удовлетворен от работата си и не се стреми нито да е шеф, нито да се добере до по-висока длъжност.

След като започнал да се занимава с прогнозата за времето, живее с идеята, че е постигнал максимума, който търси в кариерата си.

Мечтае един ден да отрази ураган, което е странно, предвид факта, че преди да стане синоптик, неведнъж е попадал в епицентъра на бедствия и добре помни всички емоции от това. Освен това Николай иска да е част от първия екип, стъпил на Марс, пише „Уикенд“.

„Дори бих приел оферта за еднопосочен билет, без връщане към Земята”, казвал е симпатичният журналист. Всъщност той вече има билет до Марс. Преди време синоптикът се възползвал от кампания на международна фондация, която продавала билети до планетата на символичната цена от 16 долара.

„Бях от първите, които си купиха такъв. Самото чувство да бъдеш първи, да си там, където не е стъпвал човешки крак, да си на място, за което никой нищо не знае, да си пионер, е изключително вълнуващо”, казвал е Николай Василковски.

Той е част от екипа на Нова тв през 2010 г. Преди това е работил в музикалната телевизия ММ, където правел репортажи, свързани с музиката, документалистика. По това време дори вървели слухове, че е имал по-специални отношения с шефа на телевизията Камен Воденичаров. Николай ги посреща с усмивка и дори не желае да ги коментира.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече