Ultimate magazine theme for WordPress.

От последните часове! Динко Динев и съпругата му са заразени с Ковид-19

0

- Advertisement -

Строителният бос Динко Динев и половинката му са положителни за коронавирус, съобщават медиите.

Семейството е поставено под карантина в курорта „Свети Влас”.

Динев е един от най-влиятелните представители на строителния бранш у нас. Той има решава роля не само в строителството, но и в политическия живот на Южното Черноморие.

Когато в неделя усеща, че здравословното му състояние започва да се влошава, Динев незабавно търси медицинска помощ. На него и на съпругата му са направени PCR тестове за коронавирус, които се оказват положителни.

И на двамата са направени допълнителни изследвания, потвърдили наличието на заразата.

На този етап и двамата се чувстват сравнително добре. Състоянието им не е такова, че да се налага постъпването им за лечение в болнично заведение, съобщава се още.

Малко след като информацията за здравословния статус на Диневи стана обществено достояние, тя беше потвърдена и от тях самите.

От изнесените подробности става ясно, че и двамата нямат никакви симптоми. Чувстват се добре и ще останат под карантина до тоталното елиминиране на заразата.

Що се отнася до другият съсобственик на „Диневи Груп” Йордан Динев, то неговата проба е отрицателна.

От неделя до днес са изследвани и всички служители на фирмата. На този етап няма друга потвърдена положителна проба. Във всички звена на компанията се спазват задължителните противоепидемични мерки, допълват още Диневи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече