Ultimate magazine theme for WordPress.

От последните часове! Динко Динев и съпругата му са заразени с Ковид-19

0

- Advertisement -

Строителният бос Динко Динев и половинката му са положителни за коронавирус, съобщават медиите.

Семейството е поставено под карантина в курорта „Свети Влас”.

Динев е един от най-влиятелните представители на строителния бранш у нас. Той има решава роля не само в строителството, но и в политическия живот на Южното Черноморие.

Когато в неделя усеща, че здравословното му състояние започва да се влошава, Динев незабавно търси медицинска помощ. На него и на съпругата му са направени PCR тестове за коронавирус, които се оказват положителни.

И на двамата са направени допълнителни изследвания, потвърдили наличието на заразата.

На този етап и двамата се чувстват сравнително добре. Състоянието им не е такова, че да се налага постъпването им за лечение в болнично заведение, съобщава се още.

Малко след като информацията за здравословния статус на Диневи стана обществено достояние, тя беше потвърдена и от тях самите.

От изнесените подробности става ясно, че и двамата нямат никакви симптоми. Чувстват се добре и ще останат под карантина до тоталното елиминиране на заразата.

Що се отнася до другият съсобственик на „Диневи Груп” Йордан Динев, то неговата проба е отрицателна.

От неделя до днес са изследвани и всички служители на фирмата. На този етап няма друга потвърдена положителна проба. Във всички звена на компанията се спазват задължителните противоепидемични мерки, допълват още Диневи.

Прегледана: 66663

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече