Ultimate magazine theme for WordPress.

Блатечки нe взе Диляна Попова на бала на дъщеря си! Тя избяга на море с общото им дете!

0

- Advertisement -

Асен Блатечки се похвали със снимки от абитуриентския бал на дъщеря си Катерина. Момичето, което завърши столична гимназия, празнува заедно със съучениците си със закъснение, но все пак спазвайки традициите за бална рокля и веселба.

„На тати момичето!”, пише гордият родител под снимките и наистина по излъчването му се чете щастие. Нормално.

Това, което прави впечатление от фотосите обаче, е липсата на Диляна Попова.

Настоящата половинка в живота на актьора явно не е била поканена на тържеството по случай завършването. Нещо повече – докато Асен изпраща абитуриентите, Диляна е избягала възможно най-далеч. Със сина им Борил са стигнали чак до Черноморието. И ако до преди дни беше странно защото младата майка почива сама без партньора си, то споделянето на снимките разкри причината.

Едва ли Диляна Попова е останала очарована от обстоятелството, че за нея няма място около шумните тълпи младежи. Драма със сигурност е имало. Колкото и да се четат коментари, че двамата са решили така. Уж щяло да бъде по-спокойно и за Катерина, и за моделката, ако избегнат всякакви сконфузни ситуации.

Липсата на каквато и да било реакция от страна на Попова по отношение на публикацията на половинката си е още едно доказателство, че нещо не е как трябва.

По всяка вероятност веднага след края на тържествата по повод завършването на щерка си Блатечки ще тича към морето, за да спасява нещата в новото си семейство, обсъждат ситуацията фенове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече