Ultimate magazine theme for WordPress.

Наум Шопов разкри ще има ли СВАТБА (+Защо е агресивен на пътя)

0

- Advertisement -

Звездата от „Откраднат живот“ Наум Шопов най-сетне разкри ще ма ли сватба с Теа Минкова.

„Сега сме се фокусирали върху друго. Приоритет са ни отглеждането на Амая, а също и всички проекти, по които работим“, призна Шопов в интервю за „Уикенд“. Очевидно финансовите проблеми и кризата с коронавируса са се отразили и на неговото семейство и към момента двойката не може да си позволи подобен масраф.

„Теа и аз се занимаваме с много неща. Не мога да кажа, че инфлуенсърството е професия. Обичаме да създаваме съдържание в интернет и за щастие, живеем във времена, в които може и да печелиш от това. Но със сигурност не е достатъчно…“, откровеничи Наум.

Колкото до актьорството, той е разколебан дали ще продължи да се занимава с това и след края на сериала „Откраднат живот“. Все пак той е дипломиран лекар и вероятно ще се фокусира върху тази професия.

Попитан дали е агресивен на пътя, Шопов признава: „Агресивен мога да стана заради селско поведение, заради несъобразителни хора. Хвърлянето на боклуци по улиците също ме вбесява. Никога няма да се примиря с онези, които замърсяват средата, в която живеем“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече