Ultimate magazine theme for WordPress.

Футболното ни първенство под заплаха! 5 нови случая на Ковид-19 в един отбор

0

- Advertisement -

5 нови случая на заразени лица, свързани с футболното първенство у нас. Става дума за четирима футболисти от състава на „Витоша” (Бистрица), както и за представител от щаба на отбора. Става дума за физиотерапевта, потвърди треньорът Асен Букарев.

Въпреки че конкретни имена не се оповестяват, в пространството се коментира, че един от заразените е ветеранът Емил Гъргоров – Бадема. Кои са останалите играчи не става ясно.

Информацията е изнесена от частна лаборатория, в която се изследват всички ангажирани с футбола у нас. Знае се, че ръководството на бистришкия тим вече е уведомено. Предприети са мерки, които тепърва ще стане ясно дали са адекватни.

Все още няма яснота дали клубът с потвърдени играчи ще се изправи довечера в среща срещу Царско село. Ако сблъсъкът все пак се състои, то това би поставило под риск здравето на всички хора, ангажирани с футбола у нас.

Мнението на публиката, което четем онлайн, е в посока на това, че връщането на феновете по стадионите е груба грешка.

Изискванията за спазване на дистанция не се спазват. Никой не се интересува дали човека до него е носител, коментират верни фенове на футбола у нас.

Обстоятелството, че са заразени 5 лица от един и същи тим само потвърждава тезата, че никой не е застрахован.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече