Ultimate magazine theme for WordPress.

Посредствени или оригинални: Как да избираме мъжки подаръци

0

- Advertisement -

Този въпрос вълнува и затруднява почти всяка дама, а и не само женската част от аудиторията. Периодично през годината сме щастливи да присъстваме на различни събития или повод за празнуване на приятели, мъже около нас или близки на сърцето ни. Добре е да впрегнете малко повече вашето въображение и наистина да направите впечатление, а не просто да отбиете номера.

Ето няколко често допускани грешки, от които да се пазите:

 • Дрехи – дори и да ви е близък (изключваме съпруг, гадже) трудно можете да уцелите точните предпочитания на един мъж. Макар и не толкова суетни понякога, точният номер и стил са от съществено значение, за да има смисъл това, което купувате. Изключение правят случаите, в които заедно сте били на шопинг и сте разбрали от първо лице кое точно му харесва.
 • Нещо за дома – дори и да пазарувате за ерген, той едва ли ще оцени подобаващо вещ, която би била подходяща за неговата майка. Не рискувайте! Никакви украси и аксесоари няма да направят нужното впечатление. И едва ли ще влязат в употреба.
 • Подаръчен ваучер – това е толкова скучно и тривиално. И на практика казвате – „Не можах да измисля нищо, ти си купи!“ С подобен жест показвате, че не познавате изобщо човека, за когото пазарувате. Същото важи и за парите. Направете си труда да опознаете празнуващия и да вникнете в същността му.
 • Карта за фитнес – дори и да има какво още да се желае по отношение на физическите данни на мъжа, едва ли ще му направите комплимент с подобен подарък. За предпочитане е да разберете кой спорт следи с удоволствие и да задълбаете в тази област.
 • Козметика или парфюм – и двете са изключително специфични. Трудно ще налучкате вярната нотка. Вашата представа за добър аромат няма да промени неговото мнение, ако не го хареса.
 • Бижута – ако става дума за жена, едва ли ще има разочарована. Но при мъжкото съсловие въпросът не стои така. Има и такива, които въобще не търпят нещо по ушите, ръцете или вратовете си. Не рискувайте да си хвърлите парите напразно.

Обсъдихме надълго и нашироко какво не трябва да купуваме на един мъж. Може би, бихте добавили поне още няколко неща.

Какво тогава се явява онова, което може да достави радост и да направи нужното впечатление?

Първото и важно условие за сполучлив избор е да е направен лично за човека, на когото ще го подарявате. За целта трябва да проучите с какво обича да се занимава, какво работи и какво спортува. Кой е любимият му отбор и дали не се е запалил скоро по нова дейност. Последното гарантира, че все още няма да си е набавил всичко необходимо за нея.

Варианти за успешен избор:

 • Подари подходящо оборудване – ако узнаеш, че е фен на бокса, боксовите ръкавици може и да му харесат. Доста други аксесоари могат да се добавят към тях. Дори и да не спортува това, никога не е късно. Може именно подаръкът да се окаже катализатор.
 • Висококачествен марков алкохол – стига да е ясно какво обича да пие, изборът е готов. А това може да се окаже повод за покана, да се почерпите заедно.
 • Играчки за големи – повече от мъжете си остават деца в някаква степен. Просто се променят джаджите, с които обичат да си играят. Сега предпочитат умни и скъпи вещи, които да задоволяват интереса им. Такива могат да са смарт часовник към телефона му, дрон, умни колонки, а защо не и PlayStation.

Светът на технологиите може да бъде много необятен. Подпитайте деликатно малко преди празника и лесно ще разберете, кое би спечелило интереса му.

 • Помислете дали е страстен рибар. Ако това е едно от любимите му занимания, в специализираните магазини винаги ще ви ориентират какво точно да изберете. Изненадата е гарантирана.
 • Спортните натури ще оценят всичко, което може да им е полезно. От маркови сакове, раници и кърпи до различните аксесоари, улесняващи заниманията.
 • Тези, които притежават приключенски дух и обичат да пътуват, също предоставят богат избор за самите себе си. В зависимост от това как и къде обичат да отсядат, отново можете да направите неочакван и оригинален подарък, като палатка, компас, надуваемо легло и много други полезни артикули.
 • За любителите на силни усещания – скок с бънджи, полет с парапланер или хеликоптер, а защо не и обиколка на града с частен самолет. Изживяването може да бъда наистина незабравимо. Пейнтболът също присъства в хипотетичните варианти. Важното е да вдигнете адреналина.
 • За творците – любител или напреднал в сферата, всеки мъж ще се зарадва на любим инструмент. Стига да знаете какво е попрището, в което иска да се изяви, можете да бъдете повод за голяма радост.

Независимо от богатството на варианти, основната предпоставка за успех е личният подход. Колкото по–добре познавате човека, толкова по–сполучлив ще е вашият избор. Дори и да ви предстои тепърва да го опознавате, защо да не поставите началото с оригинален подарък, който няма да ви остави на заден план.

Мъжки подаръци от Neostyle.bg

Прегледана: 72064

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече