Ultimate magazine theme for WordPress.

Посредствени или оригинални: Как да избираме мъжки подаръци

0

- Advertisement -

Този въпрос вълнува и затруднява почти всяка дама, а и не само женската част от аудиторията. Периодично през годината сме щастливи да присъстваме на различни събития или повод за празнуване на приятели, мъже около нас или близки на сърцето ни. Добре е да впрегнете малко повече вашето въображение и наистина да направите впечатление, а не просто да отбиете номера.

Ето няколко често допускани грешки, от които да се пазите:

 • Дрехи – дори и да ви е близък (изключваме съпруг, гадже) трудно можете да уцелите точните предпочитания на един мъж. Макар и не толкова суетни понякога, точният номер и стил са от съществено значение, за да има смисъл това, което купувате. Изключение правят случаите, в които заедно сте били на шопинг и сте разбрали от първо лице кое точно му харесва.
 • Нещо за дома – дори и да пазарувате за ерген, той едва ли ще оцени подобаващо вещ, която би била подходяща за неговата майка. Не рискувайте! Никакви украси и аксесоари няма да направят нужното впечатление. И едва ли ще влязат в употреба.
 • Подаръчен ваучер – това е толкова скучно и тривиално. И на практика казвате – „Не можах да измисля нищо, ти си купи!“ С подобен жест показвате, че не познавате изобщо човека, за когото пазарувате. Същото важи и за парите. Направете си труда да опознаете празнуващия и да вникнете в същността му.
 • Карта за фитнес – дори и да има какво още да се желае по отношение на физическите данни на мъжа, едва ли ще му направите комплимент с подобен подарък. За предпочитане е да разберете кой спорт следи с удоволствие и да задълбаете в тази област.
 • Козметика или парфюм – и двете са изключително специфични. Трудно ще налучкате вярната нотка. Вашата представа за добър аромат няма да промени неговото мнение, ако не го хареса.
 • Бижута – ако става дума за жена, едва ли ще има разочарована. Но при мъжкото съсловие въпросът не стои така. Има и такива, които въобще не търпят нещо по ушите, ръцете или вратовете си. Не рискувайте да си хвърлите парите напразно.

Обсъдихме надълго и нашироко какво не трябва да купуваме на един мъж. Може би, бихте добавили поне още няколко неща.

Какво тогава се явява онова, което може да достави радост и да направи нужното впечатление?

Първото и важно условие за сполучлив избор е да е направен лично за човека, на когото ще го подарявате. За целта трябва да проучите с какво обича да се занимава, какво работи и какво спортува. Кой е любимият му отбор и дали не се е запалил скоро по нова дейност. Последното гарантира, че все още няма да си е набавил всичко необходимо за нея.

Варианти за успешен избор:

 • Подари подходящо оборудване – ако узнаеш, че е фен на бокса, боксовите ръкавици може и да му харесат. Доста други аксесоари могат да се добавят към тях. Дори и да не спортува това, никога не е късно. Може именно подаръкът да се окаже катализатор.
 • Висококачествен марков алкохол – стига да е ясно какво обича да пие, изборът е готов. А това може да се окаже повод за покана, да се почерпите заедно.
 • Играчки за големи – повече от мъжете си остават деца в някаква степен. Просто се променят джаджите, с които обичат да си играят. Сега предпочитат умни и скъпи вещи, които да задоволяват интереса им. Такива могат да са смарт часовник към телефона му, дрон, умни колонки, а защо не и PlayStation.

Светът на технологиите може да бъде много необятен. Подпитайте деликатно малко преди празника и лесно ще разберете, кое би спечелило интереса му.

 • Помислете дали е страстен рибар. Ако това е едно от любимите му занимания, в специализираните магазини винаги ще ви ориентират какво точно да изберете. Изненадата е гарантирана.
 • Спортните натури ще оценят всичко, което може да им е полезно. От маркови сакове, раници и кърпи до различните аксесоари, улесняващи заниманията.
 • Тези, които притежават приключенски дух и обичат да пътуват, също предоставят богат избор за самите себе си. В зависимост от това как и къде обичат да отсядат, отново можете да направите неочакван и оригинален подарък, като палатка, компас, надуваемо легло и много други полезни артикули.
 • За любителите на силни усещания – скок с бънджи, полет с парапланер или хеликоптер, а защо не и обиколка на града с частен самолет. Изживяването може да бъда наистина незабравимо. Пейнтболът също присъства в хипотетичните варианти. Важното е да вдигнете адреналина.
 • За творците – любител или напреднал в сферата, всеки мъж ще се зарадва на любим инструмент. Стига да знаете какво е попрището, в което иска да се изяви, можете да бъдете повод за голяма радост.

Независимо от богатството на варианти, основната предпоставка за успех е личният подход. Колкото по–добре познавате човека, толкова по–сполучлив ще е вашият избор. Дори и да ви предстои тепърва да го опознавате, защо да не поставите началото с оригинален подарък, който няма да ви остави на заден план.

Мъжки подаръци от Neostyle.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече