Ultimate magazine theme for WordPress.

Жители на Хасково разкостиха Гришата заради заразата! Злобни коментари заляха профила му в Инстаграм

0

- Advertisement -

„Дано не умре някой заради твоята безотговорност. Това, че си заразен и сигурно заразяващ, беше ясно, че ще ти се случи, щом си се забавляваш с Джокович“, „Изобщо не ме интересува кой е, какво е постигнал и тем подобни. Г-н Димитров, пътувате по целия свят и мисля, че е логично да се изследвате. Вероятно сте заразил едно 20-30 човека в Хасково, а за този малък град това е напълно достатъчно!“

Това са само част от острите нападателни коментари в личния профил на Григор Димитров в Инстаграм, видя Mister.bg.

Както стана ясно тези дни, ракета №1 на България е болен от коронавирус. Тенисистът си бе в България за няколко дни, където се срещна със стотици свои фенове, включително и с кмета на града.

От РЗИ апелираха към всички, които са имали досег с Гришата, да се подложат на доброволни тестове.

Това внесе паника и смут в родния град на първата ни ракета. Голяма част от съгражданите му го обвиняват, че не е бил достатъчно предпазлив. Той добре е осъзнавал, че е рисков заради пътуванията си и може да е носител на коронавирус, но въпреки това е бил без предпазни средства.

Социалният му профил днес бе залят от гневни коментари, като не липсваха такива и от страна на чуждестранните му фенове. Малцина се поинтересуваха от актуалното му здравословно състояние.

Прегледана: 70923

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече