Ultimate magazine theme for WordPress.

Жители на Хасково разкостиха Гришата заради заразата! Злобни коментари заляха профила му в Инстаграм

0

- Advertisement -

„Дано не умре някой заради твоята безотговорност. Това, че си заразен и сигурно заразяващ, беше ясно, че ще ти се случи, щом си се забавляваш с Джокович“, „Изобщо не ме интересува кой е, какво е постигнал и тем подобни. Г-н Димитров, пътувате по целия свят и мисля, че е логично да се изследвате. Вероятно сте заразил едно 20-30 човека в Хасково, а за този малък град това е напълно достатъчно!“

Това са само част от острите нападателни коментари в личния профил на Григор Димитров в Инстаграм, видя Mister.bg.

Както стана ясно тези дни, ракета №1 на България е болен от коронавирус. Тенисистът си бе в България за няколко дни, където се срещна със стотици свои фенове, включително и с кмета на града.

От РЗИ апелираха към всички, които са имали досег с Гришата, да се подложат на доброволни тестове.

Това внесе паника и смут в родния град на първата ни ракета. Голяма част от съгражданите му го обвиняват, че не е бил достатъчно предпазлив. Той добре е осъзнавал, че е рисков заради пътуванията си и може да е носител на коронавирус, но въпреки това е бил без предпазни средства.

Социалният му профил днес бе залят от гневни коментари, като не липсваха такива и от страна на чуждестранните му фенове. Малцина се поинтересуваха от актуалното му здравословно състояние.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече