Ultimate magazine theme for WordPress.

Топ новина! Преди да спечели „Гласът на България” Георги Шопов прекарал Ковид-19

0

- Advertisement -

Победителят в „Гласът на България” е прекарал корона вирус още в края на 2019 година. Това споделя самият той в интервю за в. „Уикенд”.

Според думите на певеца вирусът нито е толкова тежък, нито толкова страшен, колкото го изкарват. Той преболедувал – макар не леко, но в домашни условия. Около Нова година бил наистина зле, но постепенно се възстановил.

Убеден е, че е преминал именно през Ковид-19, който няколко месеца по-късно се превърна в истинска световна чума.

Въпреки че не се е тествал, певецът, който по образование е жвописец, е убеден, че преболедувал именно Ковид-19. Да, бил зле, но само седмица отнела на организма му да се възстанови напълно. Именно заради това победителят от формата е на мнение, че всичко е една огромна конспирация, за която към днешна дата не иска дори да говори.

По време на карантината Шопов и семейството му не преминали през чак такъв шок. Във Варна, където сега живеят, имат двор и градина. Значително по-лесно им било да се разнообразяват, за разлика от тези, които били затворени между четири стени в апартаментите.

Дните занапред ще посвети на позитивите, които участието в „Гласът на България” му донесе. Ще се радва на близките си и най-вече на дъщеря си, заради която се записал за кастинга на предаването и заради която направил всичко възможно, за да спечели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече