Ultimate magazine theme for WordPress.

Неочаквано признание! Актьорите Дарин и Деян Ангелови израснали в стриптийз бар

0

- Advertisement -

Артистичните близнаци Дарин и Деян Ангелови израснали в стриптийз бар и още в невръстна детска възраст за тях се грижили еротични танцьорки. Неочакваното признание дойде от самите братя, които на 10 юни дадоха старт на Сцена „Зад театъра” в Народния театър.

В тази нова инициатива на Народния актьори, режисьори и драматурзи от трупата съвместно със свои роднини от арт средите разказват житейски истории на зрителите, пише „Уикенд“.

Разказите на Дарин и Деян, известни като Дарко и Додо, минаха под надслова „Моето семейство”. С открита сцена под звездите дворът на Народния бе превърнат в малък кокетен кабаре-бар за 40 зрители. Двамата седяха на високи бар столове, но много често ставаха, за да разиграват различни ситуации и да общуват с публиката.

Близнаците, които са трето поколение артисти, превърнаха тази първа по рода си среща в невероятен спектакъл-изповед.

Те започнаха разказа за „Моето семейство” от зачеването си, преминаха през палавите си детски и юношески години, разказаха невероятно комични истории от казармата и кандидатстването си в НАТФИЗ, за да стигнат до сегашните си превъплъщения на сцената и на екрана. Неслучайно вечно усмихнатите Дарко и Додо са любимци на публиката и са смятани за талисманите на трупата. Талантливите близнаци разказаха личната си история интелигентно, с много хумор и самоирония, забавно и запомнящо се.

Дарин и Деян се появяват на бял свят на 30 август 1980 г., а техните родители – Румяна и Ангел Ангелови сключили брак на 2 януари. И както близнаците отбелязаха – явно двамата са направени на пияна глава. Кой се жени на 2 януари, разбира се, че трябва да си пиян, коментираха през смях звездите на Народния.

Те разкриха още, че едва в седмия месец майка им разбира, че всъщност носи не едно дете, а момченца близнаци. Бащата пожелал синовете му да бъдат кръстени Петър и Павел. Но уж невинна шега на таткото към майка им, че ако нямат финансова възможност, ще върнат едното бебе, разсърдила Румяна и два месеца до раждането тя не проговорила на мъжа си.

А когато близнаците проплакали, тя кръстила едното момченце Дарин – на майка си Даринка и Деян. Бащата не остава особено щастлива, че съпругата му пренебрегва волята му и заминава в края на 80-та година на работа в размирна Полша, която се опитва да се отцепи от социалистическия лагер.

От шеговития разказ на близнаците стана ясно, че там татко им работил в стриптийз бар, но през смях двамата уточниха, че не танцувал на пилон. Когато майка им разбрала къде работи мъжа й тя взела двете пеленачета на ръце и заминала при него и понякога се налагало двете момченца да бъдат наглеждани от знойни какички. Явно оттогава ни е тази любов към жените, намигнаха си един на друг актьорите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече