Ultimate magazine theme for WordPress.

Неочаквано признание! Актьорите Дарин и Деян Ангелови израснали в стриптийз бар

0

- Advertisement -

Артистичните близнаци Дарин и Деян Ангелови израснали в стриптийз бар и още в невръстна детска възраст за тях се грижили еротични танцьорки. Неочакваното признание дойде от самите братя, които на 10 юни дадоха старт на Сцена „Зад театъра” в Народния театър.

В тази нова инициатива на Народния актьори, режисьори и драматурзи от трупата съвместно със свои роднини от арт средите разказват житейски истории на зрителите, пише „Уикенд“.

Разказите на Дарин и Деян, известни като Дарко и Додо, минаха под надслова „Моето семейство”. С открита сцена под звездите дворът на Народния бе превърнат в малък кокетен кабаре-бар за 40 зрители. Двамата седяха на високи бар столове, но много често ставаха, за да разиграват различни ситуации и да общуват с публиката.

Близнаците, които са трето поколение артисти, превърнаха тази първа по рода си среща в невероятен спектакъл-изповед.

Те започнаха разказа за „Моето семейство” от зачеването си, преминаха през палавите си детски и юношески години, разказаха невероятно комични истории от казармата и кандидатстването си в НАТФИЗ, за да стигнат до сегашните си превъплъщения на сцената и на екрана. Неслучайно вечно усмихнатите Дарко и Додо са любимци на публиката и са смятани за талисманите на трупата. Талантливите близнаци разказаха личната си история интелигентно, с много хумор и самоирония, забавно и запомнящо се.

Дарин и Деян се появяват на бял свят на 30 август 1980 г., а техните родители – Румяна и Ангел Ангелови сключили брак на 2 януари. И както близнаците отбелязаха – явно двамата са направени на пияна глава. Кой се жени на 2 януари, разбира се, че трябва да си пиян, коментираха през смях звездите на Народния.

Те разкриха още, че едва в седмия месец майка им разбира, че всъщност носи не едно дете, а момченца близнаци. Бащата пожелал синовете му да бъдат кръстени Петър и Павел. Но уж невинна шега на таткото към майка им, че ако нямат финансова възможност, ще върнат едното бебе, разсърдила Румяна и два месеца до раждането тя не проговорила на мъжа си.

А когато близнаците проплакали, тя кръстила едното момченце Дарин – на майка си Даринка и Деян. Бащата не остава особено щастлива, че съпругата му пренебрегва волята му и заминава в края на 80-та година на работа в размирна Полша, която се опитва да се отцепи от социалистическия лагер.

От шеговития разказ на близнаците стана ясно, че там татко им работил в стриптийз бар, но през смях двамата уточниха, че не танцувал на пилон. Когато майка им разбрала къде работи мъжа й тя взела двете пеленачета на ръце и заминала при него и понякога се налагало двете момченца да бъдат наглеждани от знойни какички. Явно оттогава ни е тази любов към жените, намигнаха си един на друг актьорите.

Прегледана: 71501

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече