Ultimate magazine theme for WordPress.

Твърдата резерва Ники Михайлов атакува морето! Открива заведение № 3

0

- Advertisement -

Николай Михайлов ще пререже лентата на поредното си заведение. Кухня № 3 на вратаря този път ще е на морето. В китния Лозенец, който е любим курорт за семейството му, на 27 юни ще бъде официалното откриване.

Припомняме, че останалите обекти на Михайлов са в столицата – в базата на БФС в квартал „Бояна” и в Студентски град. Мнозина очакваха, ако има нов ресторант, той да е в любимия за българските футболисти курорт „Слънчев бряг”.

Михайлов обаче бяга от Слънчака и отива доста по на юг.

В артистичното градче бащата на Ники – Борислав Михайлов – е познат и обичан гост. Доста са ресторантите, които очакват с нетърпение да го посрещнат. А и семейството има къща на метри от плажа, в която прекарват голяма част от летния сезон. Подсигурили са си и частен плаж и куп други екстри.

В подготовката на новото си заведение стражът е взел основно участие. Като се има предвид, че в момента е твърда резерва в „Левски”, усилията му са основно конценр=трирани към собствените му бизнес начинания.

За момента се знае, че ресторантът работи. Но официалното откриване ще е на 27 този месец. Ако самият Ники не успее да присъства и да посреща поканените ВИП персони, то тази чест ще се падне на половинката му Николета Лозанова.

Прегледана: 71252

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече