Ultimate magazine theme for WordPress.

Твърдата резерва Ники Михайлов атакува морето! Открива заведение № 3

0

- Advertisement -

Николай Михайлов ще пререже лентата на поредното си заведение. Кухня № 3 на вратаря този път ще е на морето. В китния Лозенец, който е любим курорт за семейството му, на 27 юни ще бъде официалното откриване.

Припомняме, че останалите обекти на Михайлов са в столицата – в базата на БФС в квартал „Бояна” и в Студентски град. Мнозина очакваха, ако има нов ресторант, той да е в любимия за българските футболисти курорт „Слънчев бряг”.

Михайлов обаче бяга от Слънчака и отива доста по на юг.

В артистичното градче бащата на Ники – Борислав Михайлов – е познат и обичан гост. Доста са ресторантите, които очакват с нетърпение да го посрещнат. А и семейството има къща на метри от плажа, в която прекарват голяма част от летния сезон. Подсигурили са си и частен плаж и куп други екстри.

В подготовката на новото си заведение стражът е взел основно участие. Като се има предвид, че в момента е твърда резерва в „Левски”, усилията му са основно конценр=трирани към собствените му бизнес начинания.

За момента се знае, че ресторантът работи. Но официалното откриване ще е на 27 този месец. Ако самият Ники не успее да присъства и да посреща поканените ВИП персони, то тази чест ще се падне на половинката му Николета Лозанова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече