Ultimate magazine theme for WordPress.

Антон Радичев без пукнат лев! Съдия изпълнител, запор и ипотека тормозят актора

0

- Advertisement -

Легендарният актьор от Народния театър Антон Радичев е изпаднал в тежка финансова криза, споделя самият той в интервю за в. „Уикенд”.

Народният любимец се жалва, че банковата сметка, по която получава пенсията си, е под запор, хонорари няма и пари няма.

Нещо повече – разполага с апартамент за продажба, но заради бившия му зет имотът е ипотекиран. Става дума за Богомил Грозев. Популярният журналист, който в момента е директор на Старинния Пловдив, не желае да даде друга гаранция за кредит, който изплаща. Поради което апартаментът на Радичев е блокиран. Парите, които би взел от продажбата, остават мираж.

Ветеранът от сцената, познат като Баба Тонка, разказва още, че откакто е обявено извънредното положение у нас, пребивава в столичния квартал „Овча купел”. Там приятелката му Ели има къща с двор. По цял ден, когато времето позволява, двамата работят в градината. Ремонтират и се наслаждават един на друг.

До своя апартамент Радичев се разхожда само да нагледа и да нахрани котката си.

Надява се, че скоро животът ще се върне към стария си ритъм. Хората трябва да се научат да живеят с вируса. Но първо трябва пандемията да се овладее и хората да се успокоят.

Едва тогава и театрите ще се напълнят отново, допълва Радичев. Искрено вярва, че това време ще дойде скоро. Защото докато няма представления, няма и хонорари. А сметките и разходите вървят.

В сила е и запор над пенсията, който актьорът има заради дълг към „Топлофикация”. Делото, което води срещу топлинното дружество, е за 4000 лева. С разходите – вече са станали 6000 лева, разказва още той. И тази развръзка обаче ще е ясна отново след края на кризата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече