Ultimate magazine theme for WordPress.

Андреа пъчи бюст с изтекъл срок! На едната да легнеш, с другата да се завиеш! (Фото ТУК)

2

- Advertisement -

На едната да легнеш, с другата да се завиеш. Такива мисли минават през главата на мъжа, щом види любениците на фолк певицата Андреа.

Силиконът й не е подменян повече от 10 години, следствие на което гърдите й са увиснали до пъпа, видя Mister.bg.

Гледката без сутиен определено не е особено привлекателна за мъжете. Защо тогава певицата не е подменила силиконът? Оказва се, че не е толкова просто и изисква доста средства, с каквито след раздялата си с Кубрат Пулев, Андреа не разполага.

„Силиконът не “увисва” и не губи форма. Променя се кожата, млечните жлези, мускулатурата с възрастта, и оттам – и формата на гърдите. Трябва пластична операция, а не смяна на силикона – той само се нагажда към новата форма при интервенцията“, обясняват пред Mister.bg специалисти.

Именно затова и Андреа в продължение на толкова години ходи с увиснали гърди. Певицата все не се решавала да се подложи на операцията, а сега, когато с Кобрата са разделени, вече нямала и финансовата възможност.

Въпреки вида им, блондинката си ги харесвала такива и дори ги смятала за секси. „Може да са увиснали, но поне са големи, а не пъпки от комар“, оправдавала се Андреа.

2 Коментара
  1. yonko.yordanov казва

    Точно такива ги харесвам/русо да ги друса/….. : ]

  2. Камилар казва

    И с такива ще й се източа вътрешно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече