Ultimate magazine theme for WordPress.

Атанас Бобоков се развежда заради „Мис България”, урежда короната на Ива Титова и пръска над 1 милион по нея

0

- Advertisement -

Атанас Бобоков  се развежда заради „Мис България”, урежда короната на Ива Титова и пръска над 1 милион по нея

По-големият от двамата Бобокови – Атанас, се прочу като неуморен плейбой, още в зората на процъфтяващия си бизнес с масла и акумулатори през 90-те години на миналия век. И по време на първия си брак, от който има дъщеря, на собственика на „Приста ойл” се приписваха куп авантюри с всякакви млади красавици.

Черешката на тортата в списъка му обаче остава пленителната Ива Титова, коронясана лично от него за „Мис България”.

По нея Бобоков губи и ума си, и доста пари… Твърди се, че по младата си любовница, Бобоков е хвърлил повече от 1 милион лева за тоалети, разходки в чужбина и луксозни заведения.  
С ослепителната блондинка Бобоков -старши се запознава в известен столичен ресторант. Запленена от чара му, добре подплатен с известност и пари, хубавицата, която тогава се подвизава като манекенка, дръзко сяда на масата, на която похапва бизнесменът и директно признава, че иска да се запознае с него. Така тръгва любовната им история и

Атанас Бобоков дотолкова хлътва по хубавицата, че се развежда със жена си

 
40-годишният мъж е готов на всичко, за да заживее с избраницата си, глези я като принцеса и изпълнява всичките й прищевки – купува й скъпи тоалети, бижута, води я в първокласни ресторанти, не липсват и разходки в чужбина в петзвезден лукс.
Шумен скандал преследва двойката през 2003-а, когато Ива печели титлата „Мис България”.

Навсякъде се говори, че бизнесменът е платил над 50 000 лева, за да угоди на каприза на приятелката си да се окичи с короната на най-красивата неомъжена жена.

Мнозина от модния бранш обаче директно заявяват, че Титова е много далеч от голяма красавица, невзрачна е и не заслужава титлата. После пък избухва скандал, защото се оказва, че госпожицата не може да извади дори диплома за средно образование.
Бобоков обаче съвсем не мисли така. В това време, той вдига истински палат в „Драгалевци”, където да заживее с русокосата си избраница. Две години по-късно обаче любовта внезапно си отива.

Атанас се разделя с Титова и я заменя с далеч не толкова атрактивната студентка Гери.

Запознати казват, че Атанас Бобоков редовно може да бъде видян в скъпи ресторанти с различни красавици, които са на възрастта на дъщеря му Адриана. Вероятно си говорят за бизнес и изкуство… Наследницата от първия му брак е завършила престижен университет във Великобритания.

За разлика от по-големия си брат, Пламен, е доста по-консервативен. Малкият брат обожава жена си Христина и не поглежда извън семейното гнездо. Затова и бохемския живот на брат му никак не е по вкуса му. Казват, че по този повод братята имали непрекъснати дрязги, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече