Ultimate magazine theme for WordPress.

Защо Мустафа Чаушев крие, че е женен за сестрата на Ахмед Доган – Лейла (Снимка)

0

- Advertisement -

Известният певец Мустафа Чаушев, вече десетилетия упорито крие семейна тайна.  Певецът е женен за сестрата на Ахмед Доган – Лейла, но двамата никога не са демонстрирали публично роднинската си връзка.

 През 2014 година дъщерята на Мустафа Чаушев Ажда  пусна снимка в собствения си фейсбук профил с основателя на ДПС с текст: „Любимият ми вуйчо”.

„Стана ми много интересно и я поканих  заедно с баща й в моето предаване, спомня си Костадин Филипов, който тогава е водещ на предаването „Дневен ред” в  несъществуващата вече телевизия „7 Дни”.  Разбира се не зададох въпроса веднага, а  чак към края на разговора. Първоначално те се  смутиха,  но не отрекоха.  Чаушев потвърди, като каза, че съпругата му Лейла е сестра  на Ахмед Доган. После добави, че много обича Доган”, спомня си журналистът.

По-късно Ажда изтрива публикацията.

 Тази година певицата поздрави известния си вуйчо за рождения му ден на 29-ти март, но този път спести фамилната връзка и го нарече „Господин Доган”. „Галерия” се свързва с Мустафа Чаушев, но той отказа коментар по темата.

Мустафа Чаушев се жени за Лейла в края на 80-те години. По това време Доган лежи в пазарджишкия затвор, след като е завършил Софийски университет и е бил аспирант в Института по философия към БАН. Осъден е на 10 години лишаване от свобода като създател на противодържавна организация.

През годините Мустафа Чаушев, който неотдавна отпразнува 77-ия си рожден ден, винаги е заявявал открито, че поддържа политиката на ДПС.

Мустафа и Ажда често са ангажирани с кампаниите на ДПС. Те бяха сред звездите,  които забавляваха гостите на грандиозния купон за 60-тата годишнина на Доган преди шест години в сараите му в Бояна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече