Ultimate magazine theme for WordPress.

Драма във „Фермата“! Митко Калайджиев СМАЧКАЛ Красимира и я зарязал! (Подробности)

0

- Advertisement -

Драматично приключи любовната афера между Митко Калайджиев и Красимира Цочева от последния сезон на „Фермата“, научи Mister.bg.

Въпреки че любовта им изглеждаше чиста и истинска, тя не можа да издържи и половин година. Двамата са разделени, а виновен е бизнесменът.

„Смачка ме и ме изплю! Тежкият му характер се стовари върху мен с пълна сила и сега разбирам защо бившата му жена го е оставила. Нетърпим е!“, оплаквала се Краси пред свои приятелки.

Откакто напуснали „Фермата“, Цочева и Калайджиев няколко пъти се събирали и разделяли. Краси дълго време търпяла и преглъщала обидите му, особено когато е в нетрезво състояние. Прощавала му и пак се сдобрявали.

Докато накрая Митко я зарязал с обяснението, че не са един за друг.

„Като листо по реката. Хвърляше ме през бързеите си, а после небрежно ме забравяш в някой тих вир. След това, връхлиташе с най-бурния си прилив и ме тласкаше, право към острите си плитчини. Заседнала по бреговете на една река, аз само молех да дочакам отлива, за да стъпя на земята, от която си отиваш.“

Този стих Краси посвети на раздялата си Калайджиев. Наскоро тя публикува снимка как две деца й подаряват случайно букет и признава съкрушена: „Сякаш някой е знаел, че съм паднала долу и имам нужда от букетче щастие“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече