Ultimate magazine theme for WordPress.

Първо в Mister.bg: „Мис България 1999” пусна ретро снимки (ГАЛЕРИЯ)

0

- Advertisement -

„Мис България 1999” пусна свои ретро снимки, видя репортер на Mister.bg. Красавицата Елена Ангелова зарадва приятелите си с кадри от 90-те години, когато все още се вихреше по модните подиуми.

Елена Ангелова е единствената носителка на титлата за най-красива българка, която след кариерата на подиума става адвокат.

До 2001 г. Елена Ангелова активно участва по дефилета и модният подиум е вторият ѝ дом. Тогава обаче се дипломира и прекратява участията си. Признава, че преходът е станал трудно. Оттук нататък вече няма ревюта и светски среди, а сложни юридически казуси за решаване.

Става член на Софийската адвокатска колегия и започва работа в кантората на Тодор Батков.

“Повече от 10 г. работих с Тодор. Той ме научи на всичко в професията. И до днес съм му благодарна за това. Още първите години повярвах в себе си и научих всичко от теорията, но на практика”, казва Елена. След периода в кантората на Батков основава собствена заедно с колегите си Гергана Димитрова и Илко Стоянов.

“Има мнение, че адвокатите не трябва да поемат дела на свои близки. Аз обаче защитавах Ирина Папазова, с която сме приятелки. Съдеше я модел за един от конкурсите, който агенцията ѝ организираше. Не вярвах, че ще спечеля. Бях отписала делото. Но спечелих. Това ми даде повече самочувствие. В спечелените дела е удоволствието от нашата професия. Не мога да заменя благодарността в очите на клиента с нищо друго”, казва тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече