Ultimate magazine theme for WordPress.

Реджеп от „Hell’s Kitchen“ прави сандвичи на Роберто Баджо (40 тона олио пламнали до готвача)

0

- Advertisement -

Най-арогантният и дразнещ участник в „Хелс Китчън” тази година безспорно е Реджеп Бадев. 30-годишният готвач е най- недолюбваният от зрителите, а и от останалите участници в предаването заради високото самочувствие и своенравност, които демонстрира и пред Виктор Ангелов.

Всъщност  Реджеп притежава темперамент и емоционалност, присъщи на италианците и това не е случайно, тъй като почти целият живот на готвача е преминал в Италия. Когато бил на пет години, роденият в Сърница кулинар заминава със семейството си в Италия, където и израства.

 Заради това, че детските му години са преминали в чужбина, Реджеп се сблъсква с немалко трудности и изпитания. Затова и самонадеяният готвач говори развален български и често трудно му се разбира какво иска да каже.

Всъщност самочувствието му не е съвсем безпочвено.

Едва на 30 години той вече е главен готвач в голям хотелски комплекс в Германия. Освен това е имал честта да готви за един от най-големите италиански футболисти – Роберто Баджо. Не му поднася обаче някое твърде засукано ястие, а сандвич с миди Сен Жак.

Най-страшни от всички моменти в кухнята е когато 40 тона олио се запалило пред очите му, но за щастие се разминал на косъм от фаталния инцидент, пише „Галерия“.

 Като дете не искал да си изкарва парите като готвач. Мечтаел да стане пилот. Семейството му обаче настоявало да го насочи към занаята в кухнята. Така момчето изоставило бляновете си да управлява самолет. Днес не съжалява за избора си,  защото с годините открива, че кулинарията е истинската му страст и не вижда какво друго би могъл да прави по-добре. В „Hell’s kitchen” влиза, за да стане известен. Може би скандалното му поведение е обмислена предварително стратегия, за да изпъкне сред всички участници.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече