Ultimate magazine theme for WordPress.

Георги Христов потресе: Няма да отменям концерти! Правителството 12 месеца без заплати! (Вижте какво още избълва)

0

- Advertisement -

Минути след като Борисов и крисизния щаб обявиха предложението за извънредно положение в страната, Георги Христов избухна!

Естрадната легенда Георги Христов изригна в мрежата с меко казано абсурден пост. И то само минути, след като премиерът Борисов и кризисния щаб предложиха да се въведе извънредно положение в страната заради разпространението на коронавируса.

Това се случи малко след полунощ на петък 13-ти, докато цяла България се беше взряла в телевизорите и чакаше адекватни мерки от страна на правителството. Е, мерките дойдоха, но не всички ги посрещнаха радушно.

Един от тях бе именно Георги Христов, който отсече кратко и ясно следното: „Няма да отменям концерти! Лекувам! Само Алена да не ви налази!“… И добави, че нито той, нито публиката му е елементарна (какво имаше предвид певецът с това изказване, си знае само той).

Лошо впечатление на мнозина направи фактът, че Христов не се поколеба да обиди дори някои от феновете си, които не споделяха неговото мнение. И твърдо подкрепиха решението на властта.

„Лекувайте се! Наднорменото тегло на първо място“, изстреля Георги Христов на потребител в профила си. А на дама, която му сподели, че би отишла на негов концерт дори в извънредно положение, той отвърна: „А защо „бих“? Малко сте нагла!“.

Минути преди това големият глас на държавата пък бе написал следният пост: „Министър-председателя, президента и народните представители, 12 месеца без заплати и шофьори! И привилегии! Корона вирус! До края на безумието!“.

Не е ясно в какво състояние е бил Георги Христов при сътворението на въпросните словесни атаки посреднощ, но е факт, че на следващия ден те вече не фигурираха на стената му. Дано да е преосмислил нещата. Може да ги видите обаче на скрийншотовете, които направихме.

Защото смятаме, че в случая мерките на правителството са възможно най-адекватното и смислено решение от доста време насам. А именно популярните лица и личности у нас би трябвало да дадат сили и пример на хората в подобни кризисни ситуации.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече