Ultimate magazine theme for WordPress.

Първо в Mister.bg! Тенор от Италия предложи брак в Пазарджик

0

- Advertisement -

Федерико Серра изненада приятно публиката, гаджето каза „Да”

Федерико Серра от „Четиримата италиански тенори“ предложи брак на приятелката си по време на турнето им в България. Красавицата Диана Еспосито каза “Да” и зарадва публиката в Пазарджик, научи Mister.bg.

Романтичното предложение се случи в края на първата част от гастрола на очарователните италиански тенори, покорили сърцата на всяка зала по време на турнето си със Симфониета на Враца из България.

През февруари редица български градове – Габрово, Ловеч, Троян, Свищов, Плевен, Козлодуй, Враца, Карлово и Пазарджик, се насладиха на завладяващото очарование и талант на младите певци: Allesandro D’Acrissa, Federico Serra, Federico Parisi и Giovanni Maria Palmia, който привличат почитатели с популярни хитове от Родината на белкантото.Организатор на турнето е Кирил Илиев от Враца.

На финала на първата част от концертната програма, Федерико Серра, един от прекрасните гласове на „Четиримата италиански тенори“, поднесе на приятелката си Диана Еспосито, която го придружи по време на турнето, червена роза (символ на вечната и неразделна любов) и великолепно изпълнение на прочутата „Dicitencello Vuie“.

В началото на канцонетата, чийто текст е съкровена любовна изповед, директно от сцената той попита момичето „Ще се омъжиш ли за мен?“ пред възхитената зала на Драматично-куклен театър „К. Величков“ в Пазарджик.

Турнето в България на сензационния квартет и Симфониета Враца преминава при изключителен интерес и продължава през този месец. В програмата на концерт-спектакъла са включени популярни арии и канцонети, чрез който българската публика се докосва до магията на италианското белканто. Навсякъде салоните са препълнени, а споделените емоции са приповдигнати и сърдечни, придружени с нестихващи аплодисменти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече