Ultimate magazine theme for WordPress.

Боби Лазаров влюбен до уши в журналистка

0

- Advertisement -

Боби Лазаров от две години е лудо влюбен в приятелката си, но двамата предпочитат да не афишират връзката си, видя Mister.

Ива Колева е редактор в конкурентната БНТ и в същото време се занимава с коригирането и редактирането на книги. Двамата се запознават покрай работата, по времето, в което той все още е репортер.

боби лазаров

Любовта им пламва от раз и почти веднага заживяват под един покрив. Въпрос на време е двамата да създадат семейство и дете. Боби е влюбчива личност, но след няколко любови е категоричен, че Ива е жената на живота му. Той вече я е запознал с родителите си и при всеки удобен случай двамата са им на гости в Пловдив.

Лазаров крие огромна семейна драма. Дядо му е убит от ТИР на автомагистралата, когато е едва на 59 години. Преди да акостира в телевизията, Боби е работил какво ли не.

Като ученик е продавал вестници, след като завършил гимназия в Пловдив се пробвал и като ди джей. После станал рекламен агент и музикален оформител в пловдивския куклен театър. Преди да попадне в телевизията, дълги години е бил радиожурналист, пише Галерия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече