Ultimate magazine theme for WordPress.

Изнасилил ли е 14-годишно момиче Тимъти Хътън

0

- Advertisement -

Обвиниха публично 59-годишния актьор Тимъти Хътън в изнасилване на непълнолетна.

Това заяви пред медиите канадският модел Сара Джонсън. Тя казва, че през 1983 година, когато е била на 14, а актьорът на 22, по време на снимките на филма Iceman Хътън дошъл при нея в хотелската стая.

„Просто си лежах там. Беше много жестоко. Спомням си, че ми беше студено. А още и ужасно ме болеше. Господи, наистина болеше отвратително много. Ужасно, ужасно, абсолютно ужасно“, казва тя.

Моделът добавя също, че Тимъти я убеждавал тогава, че „няма да я боли и няма да продължи дълго“.

Адвокатът на актьора твърди, че Хътън „напълно и еднозначно отхвърля обвиненията и никога не се е срещал със Сара“. По думите на представителя на звездата „той няма да губи и минута, за да проверява тези лъжливи обвинения, защото те са абсурдни. И всичко е само за да му бъдат измъкнати пари.“

Между другото, адвокатите на Тимъти вече са изпратили в съда 91-странично писмо, в което обясняват защо показанията на Сара са лъжливи. А на свой ред моделът е поискала обезщетение от 1,5 милиона долара.

Тимъти Хътън е американски актьор, който стана най-младият човек в историята, получил „Оскар“ за Най-добра второстепенна мъжка роля във филма „Обикновени хора“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече