Ultimate magazine theme for WordPress.

Годежният пръстен на Поли Гергушева МИНИАТЮРЕН! Гаджето й се оказа скръндза (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Пръстен ню-ню получи Поли Гергушева от богатия бизнесмен Борис Мечкуев, видя Mister.bg.

„Сгодихме се! В месеца на любовта и три години след началото на нашата! Не знам с какво те заслужих, но обещавам да те направя най-щастливия мъж, както ти ме правиш най-щастливата жена! Предстои ни подготовка за лятна сватба!“, похвали го заместничката на Петя Дикова в „COOl…Т“.

Поли, дека са ти пръстените?!?

Въпреки че ръководи преуспяващ бизнес в областта на графичния дизайн, годеникът й е минал доста скромно с предложението си за брак.

Камъкът, който е с размера на анорексична калинка, е толкова миниатюрен, че едва се забелязва на снимките. Близки до Поли признават, че тв водещата също не била особено очарована от бижуто. „Не съм максималистка, но очаквах нещо далеч по-внушително“, оплаквала се Поли.

Освен с графичен дизайн, Мечкуев се занимава и с туристическа фирма. Заедно с баща си Веселин Мечкуев успешно управляват няколко фирми и е сигурно, че банковата сметка на Борис е доста тлъста.


Заедно с Поли често обикалят света, като за последните години посетиха някои от най-екзотичните дестинации като Мароко, Занзибар, Великденските острови, Чили и др. Имайки предвид скромния годежен пръстен, който й подари, започваме да се замисляме дали Мечкуев е плащал масрафа за почивките им, или Поли Гергушева сама си е поемала разходите…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече