Ultimate magazine theme for WordPress.

Най-новият слух в чалгата: Денис Теофиков гей!?

1

- Advertisement -

Упорити слухове за сексуалната ориентация на младия певец Денис Теофиков пълзят из чалга средите, пише HotArena.

Нежната му визия  като магнит привличала заможни чичковци, които били готови да дадат мило и драго, за да  вкарат българския Джъстин Бийбър в леглото си.

Денис много внимавал да не стъпи на криво и аферите му да не лъснат. Телефонът му се предавал от уста на уста, но само сред хора с тлъсти портфейли и сериозни позиции в обществото. Не става ясно дали младежът със сладка муцунка търси спонсори или просто си пада по мръсни игри с улегнали чичаци.

Съмненията, че Теофиков плува на левия бряг се подсилват и от факта, че мокрият блян на хиляди девойки никога не е имал приятелка.

„Колкото и да крие сексуалната си ориентация, рано или късно истината ще излезе наяве, както се е случвало през годините с много популярни личности”, шушукат колеги на Денис.

1 Коментар
  1. Димитър Кунтов казва

    Дори и да е гей, това какво общо има със творчеството му?
    Какво ще е значението за семейството му и приятелите му от това с каква сексуална ориентация е? Според мен, дали желае да споделя или не, си е лично негов избор. И спрете да публикувате тези неща. Това си е личния му избор, неговия живот. Смятам, че може и сам да прецени какъв иска да бъде. И не е нужно да се пускат слухове за изпълнителите. Замисляли ли сте се дали наистина е такъв, Ами ако не е? Тогава какво? Накърнили сте нечие достойнство или сте съсипали нечий ден. Това е клюкарство. Глупаво е. Аз съм на 18 години и явно, че разсъждава по – трезво от хора на средна възраст, които си нямат друга работа освен да обсъждат другите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече