Ultimate magazine theme for WordPress.

8 знака, че тя е загуба на време

0

- Advertisement -

Има жени, които би искал да останат в живота ти; и други, които е добре да си тръгнат по-бързичко, за да можеш да използваш времето си за по-приятни и полезни неща.

Как да разбереш от кой вид е приятелката ти? Виж 8 знака, които с доста голяма сигурност показват, че тя е загуба на времето ти. И че ако отидеш на фитнес или излезеш с приятели, ще си прекараш по-добре, отколкото ако си с нея.

1. Тя винаги е на първо място

Тъкмо са те повишили и ти нямаш търпение да й разкажеш всичко, но вместо да те слуша с интерес и да ти задава въпроси за повишението, тя бързо сменя темата с разказ за своя ден. Ако приятелката ти поставя своите интереси винаги на първо място, то тя не се интересува особено много от теб. Ти прецени дали си струва да си с някого, който е толкова егоистичен.

2. Тя няма време за теб

Работа, семейни и социални ангажименти – това са неща, които изискват време от всеки от нас. Само че когато една жена проявява интерес към даден мъж, тя успява да намери време за него, независимо колко е натоварена. Ако не успява, значи не иска. Все пак имай предвид, че има разлика между това тя да има по-натоварен период, който ще свърши в някакъв момент, и това постоянно да не може да намери време за теб.

3. Тя говори за бившия си

Всички имаме история, но това не значи, че трябва тя да е темата ни на всяко сутрешно кафе. Ако приятелката ти постоянно говори за бившия си, то има голяма вероятност да не е успяла да преодолее раздялата. Което от своя страна означава, че ти може да играеш утешителна роля, което не е много приятно. По-добре й дай малко време да остане сама и да прецени какви са й приоритетите.

4. Тя не си говори с теб

Комуникацията е ключов момент за всяка връзка. И ако тя е едностранна – т.е., ако ти си този, който иска да си говорите, а тя няма особено желание да споделя каквото и да било с теб, – то най-вероятно има проблем. Без комуникация няма пълноценна връзка.

5. Тя се държи зле с теб. И ти си виновен. Винаги.

Има жени, които, съзнателно или не, се държат зле с мъжа до себе си заради една извратена логика – ако ти издържиш лошото й отношение, значи си идеалният мъж за нея. Само че за теб това е игра, която при всички случаи ще загубиш, ако не спреш да я играеш навреме.

6. Тя те кара да се чувстваш зле

Може да е като постоянно посочва недостатъците ти, като редовно ти разваля настроението или като те кара да се чувстваш недостоен и не достатъчно добър за нея. Всичко това те прави нещастен, а идеята на здравословната връзка е да си щастлив.

7. Тя е зависима от теб

Емоционално зависимите жени, които постоянно са в ролята на дама в беда, не предполагат особено приятна връзка. Няма проблем да си рицарят на бял кон отвреме навреме, но ако това е всекидневие, рано или късно ще се измориш.

8. Тя не ти е вярна

Изневярата е нещо, от което малко връзки могат да се възстановят. Когато не можеш да имаш доверие на една жена, в повечето случаи е по-добре да продължиш живота си без нея.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече