Ultimate magazine theme for WordPress.

СЕНЗАЦИОННО! Съпругата на Михаел Шумахер с много рядко интервю!

0

- Advertisement -

Съпругата на Михаел Шумахер Корина и дъщеря им Джина Мария дадоха интервю за немското списание She.

Корина разкрива страстта на семейството към конете и как тя им помага да преодолеят тежките мигове.

За 10-тата годишнина от сватбата им Михаел купува ранчо в швейцарската провинция Гривинс. Сега фамилията притежава 40 расови коня, които отглежда в стопанства в Швейцария и Тексас, пише NOVA.

„Когато бях 30-годишна мечтаех да имам кон, тогава Михаел ме заведе в Дубай. Там той поръча да огледаме няколко арабски коня“, спомня си тя.

Дъщерята на легендарния пилот от Формула 1 Джина Мария, която е професионален ездач и европейски шампион, разказа какъв съвет й е дал баща й за конете, когато решила да се занимава с езда.

„Когато караш кола, можеш да я паркираш в гаража и да забравиш за нея, но конят има нужда от грижи през цялото време“, казал Михаел на дъщеря си.

Шумахер на 50! Семейството му: Той е в най-добрите ръце

В интервюто Корина и Джина Мария Шумахер не дават никаква информация за състоянието на седемкратния шампион във Формула 1.

Последните новини по темата семейството сподели през януари, когато излязоха с изявление по случай 50-годишния му юбилей.

Тогава те обясниха, че състоянието му се пази в тайна по негова молба и увериха, че той е в добри ръце.

Бившият мениджър на Шумахер Вили Вебер коментира състоянието му пред немското издание „Експерс“.

„Знам, че той е борбена личност. Ако има шанс, Михаел ще го използва. Това не може да е краят. Убеден съм, че ще го видим отново“, заяви 77-годишният Вебер.

Припомняме, че през септември бе разпространена информацията, че Шумахер е бил приет в болница в Париж. Тогава вестник „Паризиен“ съобщи, че на легендата на „Формула 1“ му предстои трансплантация на стволови клетки

Малко по-късно Le Parisien съобщи, че Шумахер е в съзнание.
Източник: Getty Images

„Да, той е под мое наблюдение и мога да ви уверя, че е в съзнание“. Това е заявила една от сестрите, които се грижат за легендата във Формула 1 Михаел Шумахер в парижката болница Жоржи Помпиду.

Няколко дни след тези новини, невролог постави под съмнение информацията за Шумахер. Според Матилде Леонарди подобна терапия, лечение със стволови клетки, не съществува за пациенти в неговото състояние (медицинска индуцирана кома).

Матилде Леонарди, директор на Центъра за изследване на комата към Неврологичния институт „Карло Беста“ в Милано и член на Италианското дружество по неврология смята, че има неточности в информацията за ситуацията със Шумахер.

„Новините, публикувани за бившия пилот на Формула 1, само подклаждат фалшиви надежди и заблуждават семействата на пациенти в подобно състояние“, заяви още той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече