Ultimate magazine theme for WordPress.

Феновете на Андреа: Моника ще те направи проститутка!

0

- Advertisement -

Феновете на Андреа: Моника ще те направи проститутка!Феновете на фолк-певицата Андреа са притеснени от близкото й приятелство  със старлетката Моника Валерия. Имайки предвид съмнителната слава на самопровъзгласилата се за модел  Моника, те са убедени, че Андреа ще тръгне по нейните стъпки.  От години слуховете мълвят и стават все по-упорити, че Валериева предлага платени секс услуги на богаташи в чужбина.

След като се раздели с Кубрат Пулев Андреа е постоянно в компанията на Моника. Двете се накъсаха да споделят снимки от Италия, а от известно време дружките се подвизават в Дубай.

Запознати споделят, че певицата се е закачила за Моника, за да не мисли за раздялата с Кобрата след която е видимо депресирана и посърнала.

Според скандален слух Моника и Андреа пътуват заедно в чужбина, защото Валериева и е уреждала платени ангажименти. Навремето същото Моника правеше с дружката си Велина Узунова. Мястото на Узунова сега е заето от Андреа.

През последните години певицата има изключително редки участия по кръчми и дискотеки, от което следва, че приходите и са символични. Близки до Андреа дори твърдят, че тя е в практически фалит. 

Затова воаяжите с Моника в чужбина на практика може би се оказват единствения й по – сериозен източник на доходи, коментират в светските среди. 

Именно това притеснява последователите на Андреа, които категорично предупреждават любимката си: „Пази се от Моника, ще те направи проститутка”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече