Ultimate magazine theme for WordPress.

Лесни начини да се отървем от биреното коремче

0

- Advertisement -

Много хора се интересуват и питат по хиляди пъти своите диетолози и фитнес инструктори как да премахнат коремните мазнини. Ако все пак съществуваше средство, с което това да се осъществява бързо и лесно, откривателят му би бил много заможен търговец.

За премахване на коремните мазнини има едно решение, което експертите предлагат, а то е да се спазва балансирана диета с намалено количество калории и да се правят достатъчно физически упражнения.

Хранете се правилно
Коремни Преси

Истината е в това, че самият начин и навик на хранене може да доведе човек до състояние, в което да се интересува как тези мазнини да бъдат премахнати. Ако все пак успеете да намалите или изцяло да премахнете лошите навици, които са ви довели до това състояние, това е едно добро решение.

Преди всичко включете много плодове и зеленчуци в новия диетичен план. Те не съдържат много мазнини, притежават натурална захар и специфични витамини и нутриенти, от които вашето тяло се нуждае.

Важна стъпка е също намаляването на приеманите калории. Като цяло за да свалите килограми, включително и коремните мазнини, тялото ви трябва да изгаря повече калории, отколкото вие консумирате. Вместо да следвате обичайните си хранителни навици, започнете да консумирате половината от количествата, които сте консумирали преди.

Обърнете внимание на етикета на продукта, той ще ви помогне да разберете колко мазнини поемате. Храните с високо съдържание на мазнини би следвало да не присъстват в хранителния ви режим. Променете и начина на готвене. Вместо да консумирате пържени картофи, предпочетете печени с нискомаслено сирене.

Упражнения

Комбинирайте аеробни упражнения със силови упражнения. С тази комбинация тялото автоматично ще започне да гори повече калории, тъй като мускулната маса увеличава способността на тялото да изгаря повече мазнини. Мускулите започват да нарастват, и не само коремните мускули, цялото тяло започва да се чувства по – добре.

Упражненията, които правите за да се отървете от коремчето няма да бъдат достатъчни за да премахнете и „любовните дръжки”. Вашият тренировъчен план трябва да съчетава и двата елемента на тренировка – аеробна и силова. Аеробните упражнения включват:

• Бягане

• Танци

• Аеробика

• Плуване

Силовата тренировка може да се прави с гири или на спортни уреди, в зависимост от предпочитанията ви.Тренировъчният план трябва да се следва в 4 или 5 дена от седмицата, за по 30 или 40 минути всеки ден.

Имайте цел

Ако нямате цел, която да следвате, няма да знаете кога сте пожънали успех. Важно е целите да бъдат постижими. Не определяйте от самото начало цел като свалянето на 10 килограма например. По – добре е да следвате малки цели. Изберете цел от свалянето на 2 килограма, след като я постигнете, поставете за цел още 2, и още 2, и така докато станат 10.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече